Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Haugesund vs Bodo/Glimt – Eliteserien

Ponturi pariuri Haugesund vs Bodo/Glimt

Meciul Haugesund vs Bodo/Glimt se ține duminică, 7 noiembrie, ora 18:00, în etapa a 26-a în Norvegia. Duelul contează mai mult pentru oaspeți, care vor să-și consolideze poziția de lideri.

La casele de pariuri din România, șansele gazdelor de a scăpa nebătute sunt reduse. Diferența în clasament este elocventă și nu lasă loc de comentarii: 8 locuri și 22 de puncte.

Nicio echipă nu va risca să se arunce în atac, oaspeții dorind să-și odihnească oasele după efortul intens depus în Europa, iar gazdele n-au motive acute să forțeze.

Haugesund

Echipa din Haugesund este în a doua jumătate a clasamentului. Locul 9 nu este deloc rău pentru minuscula formație cu buget redus. Iar emoții în privința retrogradării nu există. Are 32 de puncte, iar locul 14 (ocupat de Stabaek), care susține baraj de menținere, are 21 de puncte. 11 puncte sunt greu de „topit”, într-un timp atât de scurt.

Cu 41 de goluri marcate, Haugesund are al 5-lea atac din serie. În ultimele 7 partide, a câștigat doar una, iar în alta a reușit o remiză. În rest, eșecuri pe linie. Față de alte echipe, Haugesund este străbătută de un puternic filon național. Doar 3 străini în lot, doi africani, gambianul Sulayman Bojang și senegalezul Alioune Ndour, plus danezul Peter Therkildsen. Antrenor este norvegianul Grindhaug Jostein.

Bodo/Glimt

Nu este de glumit cu Bodo/Glimt, formație pregătită de cuplul Knutsen Kjetil-Kolstad Jonas. Chiar este senzația Europei! Și nu este una de conjunctură, ci una verificată. A fost testată în confruntări interne și dueluri dure pe continent.

După 6-1 cu AS Roma, a urmat un alt rezultat mare joi, nu la fel de strălucitor, e drept: 2-2 pe „Olimpico”. A condus-o de două ori pe echipa lui Mourinho, 1-0 și 2-1. Iar italienii aveau un teribil chef de revanșă, după pățania din tur.

Ponturi pariuri Haugesund vs Bodo/Glimt. Norvegienii, mari în Europa

În Norvegia, Bodo/Glimt a „ucis” campionatul intern, cu 5 etape înainte de final. Decisivă a fost victoria cu Molde, 0-2, obținută eroic, în deplasare. Saltnes și Sorli sunt jucătorii de la Bodo cu probleme musculare care nu vor putea evolua duminică.

Concurența suferă, iar timp prea mult pentru însănătoșire nu are. Molde, principala următoare, are două înfrângeri la rând, fără gol marcat. După 0-2 cu Bodo/Glimt, a urmat un înspăimântător 0-6 cu Stromsgodset IF. Și se află la 7 puncte de lider. Pe locul 3, Viking FK, numără 10 puncte față de Bodo/Glimt.

Ponturi pariuri FK Haugesund vs FK Bodo/Glimt -> cota 1.56 la Unibet pentru sub 3.5 goluri.

CITESTE SI

More in Alte campionate