Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Karagumruk vs Galatasaray – Super Lig

Ponturi pariuri Karagumruk vs Galatasaray

Meciul Karagumruk vs Galatasaray se joacă duminică, 7 noiembrie, ora 15:00, în Super Lig, prima divizie a Turciei la fotbal. Este etapa a 12-a în campionatul care se dispută pe malurile Bosforului.

La 888sport, românii Cicâldău și Moruțan sunt între primii 5 posibili marcatori pentru Galatasaray.

Karagumruk

Fatih Karagumruk este o echipă mică, cu pretenții care nu depășesc menținerea în prima ligă. A început tare sezonul, dar este pe cale să se stingă.

Karagumruk are doar un punct în ultimele două jocuri. Deține, totuși, o zestre de 18 puncte, cu două mai puțin decât Galatasaray și cu doar unul în spatele celor de la Fenerbahce, două dintre favoritele la titlu. Locul 8 nu e deloc rău pentru îl are în atac pe italianul Fabio Borini, 30 de ani, fost jucător la AC Milan, Chelsea, AS Roma sau Liverpool.

Galatasaray

La gruparea Cim Bom Bom, totul se învârte în jurul tinerilor Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Cel din urmă este omul momentului la Galatasaray. Fotbalistul român transferat de la FCSB începe să devină de neclintit în trupa lui Fatih Terim.

Dacă Alexandru Cicâldău are rol de metronom în linia mediană, Olimpiu Moruțan aduce scânteia și golul. Dintr-un calcul rapid făcut de turci reiese că Olimpiu Moruțan, 22 de ani, le-a oferit roș-galbenilor 10 puncte și 800.000 de euro cu golurile sale, ultimul, duminica trecută, la 2-0 cu Gaziantepul lui Toșca și Maxim.

Ponturi pariuri Karagumruk vs Galatasaray. Alex Cicâldău, stânga, om de bază la mijloc

Au trecut 70 de zile de la debutul lui Moruțan la Galatasaray. A jucat 12 meciuri, 9 în campionat, nu a reușit încă să fie integralist în nicio partidă. Și, mai mult decât atât, e decisiv. Datorită lui, „Cim-Bom-Bom” a câștigat 10 puncte în Süper Lig când el a înscris sau a pasat pentru gol, ultimele trei duminică.

La Istanbul, e comparat cu Wesley Sneijder, iar în România fostul său antrenor spune că are momente când seamănă cu Messi. Comparația cu olandezul are legătură cu faptul că Galata nu a pierdut nicio întâlnire în care a marcat fostul coleg al lui Chivu de la Inter.

Ponturi pariuri Karagumruk vs Galatasaray. Moruțan și golurile lui

Cumpărat cu 3,5 milioane de euro de la FCSB, Olimpiu a adus clubului 8,75 milioane de lire, echivalentul a 795.000 de euro, bani primiți de la liga turcă pentru cele 10 puncte.

2-2 cu Kasimpașa (assist);

2-1 cu Göztepe (a închis tabela);

3-2 cu Rizespor (a punctat la 2-2);

2-0 cu Gaziantep (a deschis scorul).

După ultimul meci din campionat, 2-0 cu Gaziantep, în care Moruțan a reușit un gol fabulos pentru Galatasaray, oficialii grupării „Cim Bom Bom” sunt încrezători că pot obține o sumă enormă din vânzarea acestuia.

Galatasaray mai vrea un român, după Moruțan și Cicâldău. Este vorba despre Claudiu Petrila, de la CFR Cluj.

Ponturi pariuri Karagumruk vs Galatasaray -> cota 3.05 la 888sport pentru gol marcat Olimpiu Moruțan.

CITESTE SI

More in Alte campionate