Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Kasimpașa Istanbul vs Beșiktaș Istanbul – Super Lig

Ponturi pariuri Kasimpașa Istanbul vs Beșiktaș Istanbul

Meciul Kasimpașa Istanbul vs Beșiktaș Istanbul deschide etapa a 15-a din Turcia, vineri, 3 decembrie, de la ora 19:00. Campioana, aflată pe locul 11, merge pe terenul formației de pe poziția a 19-a, penultima.

La Betano, Beșiktaș este favorita bookmakerilor. Ambele echipe traversează prelungite perioade negre, în care au adunat multe eșecuri. Istoricul meciurilor directe, dar și pozițiile în clasament, indică un meci cu goluri multe.

Kasimpașa Istanbul

Doar 10 puncte în 14 jocuri pentru trupa din Istanbul, la egalitate cu ultima clasată, Caykur Rizespor. Diferența o face golaverajul. 13-21 are Kasimpașa. O medie de un gol pe meci nu este chiar rea, problema cruntă este apărarea.

Doar un rezultat bun în ultima perioadă, marți, în Cupa Turciei (32-imile de finală), 5-0 cu modesta Kestel. Antrenorul Arslan Cihat  a folosit echipa de bază. Printre marcatori, Varga și Eysseric, titulari de obicei în campionat.

Ponturi pariuri Kasimpașa Istanbul vs Beșiktaș Istanbul. Antrenamentul de miercuri al gazdelor

Kașimpașa i-a pus probleme rivalei, în duelurile directe. Pe 4 aprilie 2021, în etapa a 32-a sezonului trecut, Kașimpașa s-a impus cu 1-0 pe teren propriu, periclitând titlul „vulturilor”. În rest, victorii pe linie pentru Beșiktaș, începând din 2019, cu minimum 3 goluri înscrise de învingători: 3-0 și 3-2 (de 3 ori) au fost scorurile din ultimele partide directe.

Beșiktaș Istanbul

Echipa s-a dezintegrat, de câteva jocuri încoace. Stima de sine a scăzut, după umilințele din Grupa C a Ligii Campionilor, unde „vulturii” n-au niciun punct în 5 runde. Criza s-a prelungit în campionat și a atins punctul culminant în etapa trecută din Super Lig, la 0-4 cu codașa Giresunspor. Cu astfel de rezultate, Beșiktaș va preda coroana.

De pe bancă nu vin soluții care să repare mecanismul gripat. Antrenorul Sergen Yalcin este ținut în funcție doar de respectul pe care bașkanii încă i-l poartă ca urmare a performanței din sezonul trecut. Iar investițiile făcute în vedetele aduse în vară nu se justifică.

Ponturi pariuri Kasimpașa Istanbul vs Beșiktaș Istanbul. Sergen Yalcin, stânga, antrenorul „vulturilor”, are tot mai puține motive să zâmbească

Granzii Turciei, care stagiunea trecută au lupta pentru titlu umăr la umăr, nu sunt deloc în formă. Suferă cu toții, storși de competițiile europene, iar titlul se pare că va ajunge la Trabzonspor, o formație fără grija Ligii Europa sau Conference League. În etapa trecută din Super Lig, Beșiktaș a pierdut, iar Galatasaray și Fenerbahce au remizat.

Ponturi pariuri Kasimpașa Istanbul vs Beșiktaș Istanbul -> cota 1.4 la Betano pentru ambele echipe înscriu sau Peste 2.5 goluri.

CITESTE SI

More in Alte campionate