Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Konyaspor vs Beșiktaș – Super Lig

Ponturi pariuri Konyaspor vs Beșiktaș

Meciul Konyaspor vs Beșiktaș, din etapa a 19-a a campionatului de fotval din Turcia (ultima a turului), este programat luni, 27 decembrie, ora 19:00. Oaspeții dau semne de revenire, după o lungă perioadă de declin.

La casele de pariuri, campioana are un ușor avantaj, fiind în revenire de formă. Totuși, Konyaspor evoluează acasă și este principala urmăritoare a liderului Trabzonspor. Sunt două formații ofensive, decise să înscrie. Cu toate acestea, niciuna nu are vreun marcator între primii 15 „tunari” ai campionatului.

Konyaspor

Este cea mai apropiată formație de lider. După remiza Trabzonului, 0-0 acasă cu Istanbul BB, Konyaspor se poate apropia la 7 puncte de echipa care domină campionatul, dacă învinge luni seară campioana.

Într-un tur de campionat, gruparea din Konya a pierdut doar de două ori (numai liderul are mai puține eșecuri, unul). Ultima oară, Konyaspor a cedat acum 5 runde, 2-3 cu Gaziantep.

Ponturi pariuri Konyaspor vs Beșiktaș. Poarta este bine apărată la Konyaspor

De atunci, 3 remize și un egal, semn că echipa nu este deloc în criză. Are 31 de goluri date și 15 primite. Lupta în Turcia nu este doar pentru prima poziția, ci și locul doi oferă multe avantaje, inclusiv accesul în preliminariile Ligii Campionilor.

Beșiktaș Istanbul

Formația din Istanbul face eforturi să revină pe linia de plutire. Despre strălucire este devreme să vorbim. Runda trecută campioana a trecut greu, cu 2-1, de ultima clasată, Goztepe, scor 2-1, revenind de la 0-1 pe tabelă.

În plus, adversarii au ratat un penalty, iar „vulturii” au tremurat pe final pentru victorie, francezul Valentin Rosier fiind eliminat în minutul 82, urmând să fie suspendat luni. Victoria a fost adusă de reușitele semnate de Larin și de Ghezzal.

Ponturi pariuri Konyaspor vs Beșiktaș. Belgianul Michy Batshuayi nu confirmă la „vulturi”

Beșiktaș este încă departe de locurile de Europa, iar sezonul poate fi compromis, dacă nu se intervine la timp, în pauza dintre tur și retur. Eliberată de corvoada numită cupele europene, Beșiktaș poate arăta un trend ascendent dacă o învinge pe Konyaspor. Altfel, incertitudinile vor reveni în vestiar, iar nemulțumirile celor de pe margine vor crește.

Beșiktaș este așteptată în România, la inaugurarea nouolui stadion „Rapid”.

În meciurile directe, gruparea din Istanbul a dominat, dar a și fost învinsă. Pe 11 februarie, Beșiktaș a eliminat-o pe Konyaspor din Cupa Turcia, scor 2-1. În meciurile de la Konya, 4-1 pentru gazde în 2020 și 1-0 pentru vizitatori, în 2019.

Ponturi pariuri Konyaspor vs Beșiktaș Istanbul -> cota 1.66 la Unibet pentru ambele echipe vor înscrie.

CITESTE SI

More in Alte campionate