Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri KV Mechelen vs FC Brugge – Jupiler League

Ponturi pariuri KV Mechelen vs FC Brugge

Meciul KV Mechelen vs FC Brugge se dispută vineri, 19 noiembrie, ora 21:45, în etapa a 15-a din Jupiler Pro League. Prima divizie din Belgia se îndreaptă spre terminarea turului de campionat (prima ligă conține 18 echipe).

La casele de pariuri, campioana Belgiei, FC Brugge, este cotată cu prima șansă. Și chiar este timpul pentru o victorie, după o remiză neconvingătoare (2-2 cu Standard Liege). Adversarul este unul ideal. Permite jocul, nu se închide în apărare.

KV Mechelen

Este o echipă mică, dar cu trecut important și aflată într-un moment mare. Mechelen este pe loc de play-off. Locul 4, cu 23 de puncte, imediat sub FC Brugge, aflată pe locul 3, cu 27 de puncte. Liderul Royale Union SG are 31 de puncte.

Mechelen este o formație care joacă deschis, pe atac și căreia îi place să se bată. Așa a ajuns să piardă uluitor cu Anderlecht Bruxelles, 2-7, în luna septembrie, la fel de bine cum, acum două runde, a fost în stare să câștige cu 4-2 în deplasare, cu KV Oostende.

Totuși, ultimul rezultat este un eșec, 0-1 cu St. Truiden, acasă. Mechelen primește ușor goluri (24). Dar, se poate spune că este o bună încasatoare. A marcat de 25 de ori, iar asta îi asigură la limită un golaveraj pozitiv. La 38 de ani, atacantul Igor de Camargo este cel mai sonor nume de la Mechelen.

Mechelen este o echipă cu un trecut european însemnat. În 1988, a câștigat Cupa Cupelor, a doua competiție europeană intercluburi (între timp, desființată), după 1-0 cu Ajax Amsterdam în finală.

Ponturi pariuri Mechelen vs FC Brugge. Finala câștigată de Mechelen în 1988

FC Brugge

Campioana are o singură înfrângere în Jupiler League, dar riscă să piardă contactul cu neașteptatul lider, Royale. Este însă conectată la mai multe competiții importante, iar asta a făcut-o să-și înece motoarele. Brugge este și cu gândul la meciurile din Liga Campionilor, de săptămâna viitoare.

În Ligă, are de apărat poziția a 3-a în Grupa A, pentru care se luptă cu nemții de la RB Leipzig. Cele două se înfruntă peste 5 zile, miercuri, în etapa a 5-a (penultima), iar diferența este de 3 puncte în favoarea belgienilor. Meciul se joacă în Belgia, iar gazdelor le-ar conveni și o remiză. Poziția a 3-a permite continuarea competiției în Liga Europa, în condițiile în care pentru primele sunt arvunite de formația engleză Manchester City, campioana Angliei, și de gruparea franceză PSG, vicecampioana din Hexagon.

Jucătorii selecționați la nationala de la campioana FC Brugge nu s-au rupt cu munca în cantonament și la meciuri. Presiunea a lipsit cu desăvârșire. Cum Belgia s-a calificat la Cupa Mondială încă de sâmbătă, 13 octombrie, în cantonamentul naționalei a domnit o stare de relaxare. Presiunea a lipsit, iar asta s-a văzut la meciul de la Cardiff, 1-1 cu Țara Galilor.

Emoții a avut doar Charles De Ketelaere, 20 de ani, titular în partida de la Cardiff. Mijlocașul ofensiv este în mare formă: are 5 goluri în campionat.

Ponturi pariuri KV Mechelen vs FC Brugge -> cota 3.00 la Unibet pentru marchează Charles De Ketelaere (FC Brugge), noul star al Belgiei.

CITESTE SI

More in Alte campionate