Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Alte campionate

Ponturi pariuri Molde FK vs Lillestrom SK – Eliteserien

Ponturi pariuri Molde FK vs Lillestrom SK

Meciul Molde FK vs Lillestrom SK se dispută duminică, 5 decembrie, în etapa a 29-a, începând cu ora 18:00. De fapt, toate jocurile din penultima etapă se vor disputa de la această oră.

La Unibet, Molde este favorită, dar meciul este unul periculos. Cum Bodo/Glimt, prima clasată, are meci cu ultima clasată, Brann Bergen, și are nevoie de o remiză.

Un eventual scor-fluviu în celălalt meci ar putea s-o determine pe Molde s-o lase mai moale. E loc de o surpriză în acest joc, mai ales că adversarul este periculos și motivat. Mizăm pe goluri de ambele părți, mai ales că în joc este și titlul de golgheter, disputant de doi jucători de la Molde și Lillestrom.

Molde FK

Va termina pe locul 2, cel mai probabil, și va merge în calificările de Conference League. Distanța de liderul Bodo/Glimt este de 3 puncte, cu două etape rămase de jucat.

Molde are musai nevoie de victorie și să spere într-o minune făcută de Brann Bergen (neapărat victorie pentru „lanternă”, adică un rezultat pe care nu l-a izbutit nici AS Roma, în Conference League). Pentru Bodo, remiza este suficientă să iasă campioană din nou.

Ponturi pariuri Molde FK vs Lillestrom SK. Ohi Omoijuanfo, omul de gol al „albaștrilor”

La locul 2 râvnește Viking, care are 5 puncte mai puțin decât Molde, însă este greu de crezut că trupa lui Erling Moe, venit în decembrie 2018 la echipă, va pierde ambele jocuri rămase din acest sezon.

Lillestrom SK

Este pe locul 4, cu 45 de puncte, și, teoretic, nu poate prinde locul 3, ocupat de Viking, cu 51 de puncte. Însă poate pica poziții bune, dacă nu este atentă. Distanța până la locul 7, ocupat de Valerenga, este de doar 3 puncte. Așadar, motivație pentru vizitatori să puncteze pe terenul celor de la Molde.

Ponturi pariuri Molde FK vs Lillestrom SK. Thomas Olsen, tunarul oaspeților

În meciurile directe, Molde s-a impus în 2020 și în 2019 pe teren propriu, cu 2-0 și 2-1. Iar în 2019, cu Lillestrom gazdă, a învins o dată și o remiză. Cel mai recent duel, în iulie 2021, s-a terminat nedecis, scor 1-1.

Ponturi pariuri Molde FK vs Lillestrom SK. Oaspeții, într-un moment de bucurie

Meciul are însă o mare însemnătate în lupta pentru titlul de golgheter. Pe primele două poziții se află Thomas Olsen (Lillestrom) și Ohi Omoijuanfo (Molde), cu câte 25 de goluri.

Ponturi pariuri Molde FK vs Lillestrom SK -> cota 1.55 la Unibet pentru ambele echipe vor înscrie.

CITESTE SI

More in Alte campionate