Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Molde FK vs Rosenborg Trondheim – Eliteserien

Ponturi pariuri Molde FK vs Rosenborg Trondheim

Meciul Molde FK vs Rosenborg Trondheim se joacă în etapa a 27-a din Norvegia. Jocul de pe „Aker Stadion” din Molde începe duminică, 21 noiembrie, de la ora 20:00, fiind extrem de important pentru gazde.

La casele de pariuri, Molde FK este văzută cu ochi buni, mai ales că are de recuperat 5 puncte față de liderul Bodo/Glimt și trage tare în acest sens.

Norvegia a ratat calificarea la Cupa Mondială din Qatar 2022, terminând în grupă după Olanda și după Turcia. Meciul decisiv, care trebuia câștigat, a fost un fiasco, 0-2 la Rotterdam, mai grav fiind că a fost ratată și poziția a doua, de baraj.

Molde FK

În Norvegia, rezultatele oscilează chiar și în cazul fruntașelor. Este și cazul celor de la Molde, aflați pe locul 2, la 5 puncte de liderul Bodo/Glimt.

Sigure sunt doar meciurile cu goluri multe. În cazul celor de la Molde, ultimele scoruri arată fragilitatea echipei, cu oscilații mari: 3-1, 0-6, 0-2, 3-0, 3-0, 3-1, 2-2, 4-1 și tot așa. Impresionantă este ușurința de a trece de la o stare la alta. Un eșec-două nu semnifică niciodată o criză. La fel cum un succes la scor nu se indentifică neapărat cu o perioadă glorioasă. Până și liderul Bodo/Glimt a comis-o etapa trecută: 2-2 cu FK Haugesund, venind după alt 2-2, istoric însă, cu AS Roma, în Italia.

Ponturi pariuri Molde FK vs Rosenborg Trondheim. Gazdele marchează mult și primesc la fel de mult

Remiza liderului o ajută să spere pe Molde, care visează să reducă ecartul. Rămâne însă un vis titlul. Finalul de campionat este aproape. Mai sunt doar 4 etape, iar distanța nu este una deloc mică. Ca să realizeze miracolul, Molde trebuie să câștige tot până la final. Și, în plus, are nevoie de două meciuri în care liderul să piardă.

Dar nici nu se poate culca pe-o ureche. Din spate simte răsuflarea celor de la Viking FK, aflați la 3 puncte în spate. Locul 1 trimite la finalul campionatului trimite preliminariile Ligii, iar locurile 2-3 permite accederea în calificările pentru Conference League.

Rosenborg Trondheim

După ce mulți ani a fost trimisa Norvegiei în grupele Ligii Campionilor, formația din Trondheim riscă să vadă Europa la televizor, în stagiunea care urmează. Reconstrucția nu s-a încheiat, iar perspectivele sunt mediocre.

Locul 4, la 4 puncte de locul 3, nu oferă nimic bun la orizont. Rosenborg are al doilea cel mai bun atac, cu 52 de goluri, la fel ca și Bodo, dar sunt Molde, care a marcat de 60 de ori.

Meciul va fi transmis de Eurosport Norvegia și de Discovery+.

Ponturi pariuri Molde FK vs Rosenborg Trondheim -> cota 1.83 la Unibet pentru Molde înscrie prima și câștigă meciul.

CITESTE SI

More in Alte campionate