Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Olympiakos Pireu vs PAOK Salonic – Super League

Ponturi pariuri Olympiakos Pireu vs PAOK Salonic.

Meciul Olympiakos Pireu vs PAOK Salonic, derby-ul din Super League – prima divizie de fotbal a Greciei, se ține duminică, 24 octombrie, de la ora 20.30. În etapa cu numărul 7 se întâlnesc primele două clasate.

La casele de pariuri, gazdele sunt văzute mai bine, deși vin după un eșec în Europa. PAOK a învins la Copenhaga. Este loc de goluri din partea ambelor.

Olympiakos Pireu

În campionat, formația ateniană se laudă cu 4 victorii și cu două remize de la startul sezonului: 10-3 golaveraj. Rezultatele au urcat-o în vârful ierarhiei.

Formația-simbol a Greciei revine cam zdruncinată din Liga Europa, unde a cedat, 1-3 în Germania, cu Eintracht Frankfurt. Stă însă bine în clasamentul Grupei D din Liga Europa: locul 2, la 4 „lungimi” de Fenerbahce, situată pe poziția a 3-a. Golul marcat arată că nu este în criză.

Antrenorul portughez Pedro Martins are la dispoziție nume importante în echipă, precum Holebas, trecut pe la Watford și pe la AS Roma, sau francezul Mathieu Valbuena, făcut și mai cunoscut de scandalul „sextape”, în care este acuzat fostul său coleg de la națională, Karim Benzema.

PAOK Salonic

PAOK era prima în clasament, dar remiza cu Volos, 4-4, echipa de pe locul 3, a făcut posibilă rocada cu rivala de duminică, în condițiile în care Olympiakos a bătut-o în deplasare, cu 2-1, pe Gianinna. Pe PAOK o trage în spate eșecul cu PAS Gianinna, 0-1, acasă, înregistrat în prima etapă.

Grecii se mișcă bine și în Conference League. Au obținut o victorie mare, 2-1 la Copenhaga, după un meci în care au beneficiat de eliminarea portarului adversar după doar 9 minute de joc.

Nume grele și la PAOK în lot. Atacantul Pawel Swiderski, 24 de ani, este nelipsit de la naționala Poloniei, unde dă goluri cu regularitate și unde învață secretele lui Robert Lewandowski.

De asemenea, portughezul Vierinha, aflat de 5 sezoane la PAOK, îi asigură lui Răzvan Lucescu liniștea la mijlocul terenului. Marcator decisiv în România – Armenia 1-0, fostul craiovean Alexandru Mitriță nu prinde minute multe la PAOK, unde concurența este alta decât la națională.

Ponturi pariuri Olympiakos Pireu vs PAOK Salonic. Mitriță poate lovi pe contraatac

Răzvan Lucescu, un bun strateg când vine vorba de apărare, nu a făcut din PAOK echipa cu cea mai sigură defensivă. Asta în condițiile în care atacul este abia al 4-lea din Grecia.

Cei doi granzi și-au împărțit victoriile, în istoria recentă. S-au văzut de 5 ori în acest an. Pe 22 mai 2021, PAOK s-a întors victorioasă de la Atena, 2-1. Cu 10 zile înainte însă, Olympiakos câștigase cu 1-0. În martie a fost 2-0 pentru PAOK, la Salonic, iar în ianuarie au avut loc două jocuri: 3-0 Olympiakos acasă și 1-1, pe 13 ianuarie, cu PAOK gazdă.

Ponturi pariuri Olympiakos Pireu vs PAOK Salonic -> la Unibet, cota 1.78 că vor marca ambele formații.

CITESTE SI

More in Alte campionate