Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri PSV Eindhoven vs FC Utrecht – Eredivisie

Ponturi pariuri PSV Eindhoven vs FC Utrecht

Meciul PSV Eindhoven vs FC Utrecht se dispută sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 17:30, în etapa a 15-a din Eredivisie, prima ligă din Țările de Jos/Olanda.

La casele de pariuri, forța gazdelor de la PSV Eindhoven este recunoscută, mai ales că oaspeții de la Utrecht trec printr-o zonă cu turbulențe. Se anunță un meci tensionat, în care gazdele vor lua cu asalt, din primul minut, poarta vizitatorilor. Mizăm pe lovituri de colț în meci.

PSV Eindhoven

Se merge aproape umăr la umăr în Olanda. Liderul Ajax a jucat joi în etapa a 15-a, 5-0 cu Willem II Tilburg, pentru a putea pregăti în liniște jocul de marți, 7 decembrie, cu Sporting Lisabona, de la Amsterdam. „Lăncierii” au 36 de puncte în Olanda, iar Feyenoord și PSV au câte 32, respectiv 31 de puncte, dar și câte un joc în minut.

PSV are meci greu, cu Utrecht, ocupanta locului 4. Distanța dintre cele două este de 5 puncte. Deosebirea este că gazdele au și grija cupelor europene.

După partida de sâmbătă, PSV va avea un meci dificil în Spania, cu Real Sociedad, pentru care nu are voie să-l piardă, pentru a păstra poziția secundă în Grupa B de Liga Europa.

Ponturi pariuri PSV Eindhoven vs FC Utrecht. PSV, doar remiză în ultimul joc, cu Hereenveen, în deplasare

Dacă nu va lua nici măcar un punct, va pica pe 3 și va continua în Conference League. Așadar, o dublă de foc pentru PSV, care poate pierde contactul cu vârful clasamentul în Eredivisie, dar riscă mult și în Europa. Așa că un gând va avea și la duelul de joi.

PSV este adepta rezultatelor de totul sau nimic. Pe principiul că doar victoria o interesează, iar egalul nu-i folosește la mare lucru. Prima remiză pentru trupa din Eindhoven a venit abia etapa trecută, la 1-1 cu Hereeenveen.

Utrecht

Mecanismul echipei pentru care în trecut a evoluat Mihăiță Neșu (a fost legitimat în perioada 2008-2012, dar s-a accidentat grav în mai 2011) s-a gripat. În parcursul din ultimele 3 runde s-au strecurat două înfrângeri la limită.

Eșec cu Cambuur-Leeuwarden și insucces în fața celor de la Vitesse Arnhem, ambele cu același scor: 1-2. O victorie scurtă, runda trecută, 1-0 cu Heracles Almelo, cu gol marcat în prelungiri (autogol), a readus puțin liniștea la Utrecht. Însă, situația nu este stabilizată pe deplin și are nevoie de confirmări.

Ponturi pariuri PSV Eindhoven vs FC Utrecht. Oaspeții formează o echipă unită

Există oarecum un echiilibru între cele două. PSV are un atac mai bun (34 de goluri date, față de 29), iar Utrecth excelează în apărare (16, față de 21 de goluri încasate). Nu este întâmplător. Utrecht figurează cu 14 fundași în lot, printre care și un francez, Arthur Zagre.

În meciurile directe, PSV s-a impus ca gazdă, 2-1 în 2020 și 4-0 în 2018.

Ponturi pariuri PSV Eindhoven vs FC Utrecht -> cota 1.68 la 888sport pentru total cornere ale PSV Eindhoven peste 5.5.

CITESTE SI

More in Alte campionate