Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri PSV Eindhoven vs Vitesse Arnheim – Eredivisie

Ponturi pariuri PSV Eindhoven vs VItesse Arnheim

Meciul PSV Eindhoven vs Vitesse Arnheim este programat sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 17:30. Este etapa a 13-a în Eredivisie, prima divizie de fotbal a Olandei.

La casele de pariuri, PSV Eindhoven are prima șansă. Bookmakerii ignoră inclusiv faptul că gazdele nu vor beneficia de un jucător important. Mizăm pe goluri de ambele părți.

Olanda s-a calificat la Cupa Mondială, după 2-0 cu Norvegia în meciul decisiv, de la Rotterdam, iar atmosfera în Eredivisie este una optimistă.

PSV Eindhoven

PSV a profitat de cele două remize care au blocat campioana Ajax Amsterdam și a ajuns-o în fruntea clasamentului, având același număr de puncte. „Lăncierii” sunt pe primul loc doar datorită golaversajului superior.

PSV are cele mai multe victorii, 9, și nu știe ce-i aia egalitatea în campionat. Trupa din Eindhoven a marcat 31 de goluri, dar l-a pierdut pe golgheterul israelianul Eran Zahavi (34 de ani), 8 goluri în preliminariile pentru Cupa Mondială, la egalitate cu polonezul Robert Lewandowski și cu sârbul Aleksandar Mitrovic.

Ponturi pariuri PSV Eindhoven vs VItesse Arnheim. Israelianul Eran Zahavi are probleme medicale

Dar departe de olandezul Memphis Depay și de englezul Harry Kane, fiecare cu câte 12 reușite în calificări. Zahavi are 4 goluri în 12 meciuri la club, dar problemele musculare l-au tras pe dreapta, pentru moment. Astfel, le revine lui Madueke, Carlos Vinicius, Gakpo și lui Bruma să se ocupe de marcarea golurilor. Ar putea fi șansa lui Romero, care are doar 3 apariții în acest sezon.

Vitesse Arnheim

Vitesse nu este în lupta pentru titlu și nici nu pare pregătită să intre. Este pe locul 5, la 5 puncte de Ajax și de PSV. Vitesse este o echipă tânără. În linia de atac, niciun jucător nu are mai mult de 28 de ani. Sunt 4 jucători de 20 și de 21 de ani.

Va fi un duel între antrenori nemți (la PSV pe bancă stă Roger Schmidt, 54 de ani). Olandezii s-au lăsat pe mâna germanului Thomas Letsch (53 de ani), care ultima oară a fost la Austria Viena. În țara lui, Letsch n-a fost profet. A pregătit-o doar pe Erzgebirge Aue, în 2017.

Ambele formații sunt angrenate în competiții europene, dar campionatul intern este poate mai important.

Meciurile dintre PSV și Vitesse se lasă cu goluri multe. Ultimul meci jucat la Eindhoven le-a revenit gazdelor cu 3-1, în februarie 2021. În 2019, un scor dur, 5-0 pentru PSV. În acest interval, meciuri în care ambele au marcat.

Ponturi pariuri PSV Eindhoven vs Vitesse Arnheim -> cota 1.72 laUnibet pentru ambele echipe marchează.

CITESTE SI

More in Alte campionate