Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Puskas Academy vs Ferencvaros – NB I

Ponturi pariuri Puskas Academy vs Ferencvaros

Ponturi pariuri Puskas Academy vs Ferencvaros – NB I

Joi, 27 ianuarie 2022, de la ora 19:30, pe Pancho Arena, Puskas Academy primeste vizita liderului Ferencvaros intr-o restanta din etapa cu numarul 4 a primei ligi maghiare.

Campioana en-titre este cotata cu prima sansa inaintea primului meci din acest an, iar pentru un succes au 2.12. O victorie a gazdelor ne-ar inmult investitia de 3.25 ori la ora actuala. Casele de pariuri online ne ofera o cota de 1.62 pentru a vedea cel putin 3 goluri.

Prezentare cote Betano – Puskas Academy vs Ferencvaros

Ponturi pariuri Puskas Academy vs Ferencvaros

Puskas Academy

Trupa pregatita de Zsolt Hornyak a incheiat anul 2021 pe treapta a treia a clasamentului din prima liga maghiara, avand in cont 31 de puncte, cu 4 mai putin decat adversara de astazi care se afla pe prima pozitie. Golaverajul lor este unul pozitiv, +7, gratie celor 25 de goluri marcate si doar 18 primite. Ultimele 4 runde le-au adus un singur succes si alte 3 rezultate de egalitate.

In ultimul meci oficial au terminat la egalitate cu formatia de pe locul 2, Kisvarda, scor 1-1.

Doar Kisvarda si Paks au plecat cu toate cele 3 puncte de pe Pancho Arena. In restul de 5 partide au avut un parcurs excelent, 4 succes si o remiza.

Golgheterii formatiei sunt doi jucatori romani. Alexandru Baluta (4 goluri marcate) si internationalul de tineret Marius Corbu (4 goluri).

Ferencvaros

Cea mai titrata formatie din Ungaria se afla la conducerea campionatului, avand un avantaj doar de un singur punct fata de Kisvarda. Au acumulat 35 de puncte pana in acest moment si au un golaveraj excelent, +20, cu 32 de goluri marcate si doar 12 incasate.

Parcursul lor perfect din deplasare a fost intrerupt de Debrecen care i-a invins 2-0 pe 12 decembrie. Pana la acea partida aveau o serie de 6 victorii consecuive pe teren strain in campionatul intern.

In aceasta pauza competitionala pe banca echipei a fost adus fostul selectioner al Rusiei, Stanislav Cherchesov.

Ultima victorie pe terenul adversarei de astazi a fost obtinuta pe 3 aprilie 2015. De atunci cele doua s-au mai intalnit de 8 ori, perioada in care Puskas Academy a bifat doar doua succese iar in 6 randuri au terminat la egalitate.

Ponturi pariuri Puskas Academy vs Ferencvaros

Ma astept la un duel echilibrat pe Pancho Arena, acolo unde se intalnesc doua dintre cele mai valoroase echipe ale campionatului maghiar. Avand in vedere ca ultimele 8 jocuri dintre cele doua s-au incheiat cu tabela schimbata de ambele formatii, nu vad de ce nu am vedea si astazi acest lucru, mai ales ca este primul meci al celor doua in acest an si nu cred ca vom vedea doua defensive la cel mai inalt nivel.

Ponturi pariuri Puskas Academy vs Ferencvaros -NB I – Ambele echipe inscriu–> Cota 1.50

CITESTE SI

More in Alte campionate