Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Randers vs Midtjylland – Superligaen

Ponturi pariuri Randers vs Midtjylland

Partida Randers vs Midtjylland se joacă duminică, 31 octombrie, de la ora 14:00 locală (un ceas mai târziu în România), și contează pentru etapa a 14-a din Superliga daneză.

La Superbet, liderul Midtjylland este bine văzut, pornind cu prima șansă la victorie contra ocupantei locului 3 în clasament, Randers. Este un duel cu ștaif european, dus de două trupe cu pretenții să ajungă în primăvara continentală.

Randers

Nu are „firma” celor de la Brondby, spre exemplu, dar este o echipă la modă în Danemarca zilelor noastre. Deocamdată, se află la 7 puncte în spatele adversarei de duminică. Victoria este o misiune obligatorie, iar momentul este optim. Randers are două victorii și o remiză în ultimele 3 partide din campionat. Cu cele 5 goluri ale sale, Hammershoy-Mistrati este principalul marcator al echipei lui Thomasberg.

În Cupa Danemarcei, Randers s-a distrat cu o formație de divizie inferioară, căreia i-a administrat un 4-0 fără comentarii.

Randers are de dus lupta și pe al treilea plan, în grupele Conference League, unde luptă cu AZ Alkmaar, Jablonec și cu CFR Cluj (1-1 în Gruia).

Iar joi îi primesc acasă pe cei de la Jablonec. Așadar, o prestație pe care musai s-o privească și Dan Petrescu, antrenorul campioanei României.

Midtjylland

Oaspeții își privesc de sus adversarii. Liderul din Danemarca se descurcă minunat în Superligaen.

Midtjylland are de dus cu capul sus și campania din Liga Europa. Într-o grupă cu Sparta Braga, Steaua Roșie Belgrad și Ludogoreț Razgrad, are două remize și o înfrângere. Are tonus de competiție. Joi seară, a trecut de Aalborg cu 3-1 în Cupa Danemarcei. Iar joi merg la Belgrad, pentru duelul cu sârbii.

Ponturi pariuri Randers vs Midtjylland. Meciul din Cupa Danemarcei al oaspeților de duminică

Bo Henriksen are probleme de lot. Atcantul brazilian Junior Brumado, principalul marcator (7 goluri în 10 meciuri), nu poate fi folosit.

Cel mai important adversar pentru Midtjylland pare să fie însă FC Copenhaga, care o forță economică superioară față de Randers. Aflată pe locul 2, la 6 puncte de lider, formația din capitală trece însă o perioadă neagră, cu ultimele 3 meciuri fără victorie.

Toate cele 3 echipe sunt angrenate în competiții europene, astfel că bătălia va reveni grupării care își va administra cel mai bine resursele fizice. FC Copenhaga este într-o grupă de Conference League în care are cel puțin un adversar clar mai slab, este vorba despre Lincoln, din Gibraltar.

Astfel, eliminarea din Europa ar putea fi o izbăvire pentru oricare dintre cele 3 echipei, în perspectiva disputa teribilă din campionat.

Ponturi pariuri Randers vs Midtjylland -> Cota 1.55 la Superbet pentru 2-4 total goluri.

CITESTE SI

More in Alte campionate