Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Rosenborg Trondheim vs FK Bodo/Glimt – Eliteserien

Ponturi pariuri Rosenborg Trondheim vs FK Bodo/Glimt

Meciul Rosenborg Trondheim vs FK Bodo/Glimt are loc în etapa a 28-a din Norvegia. Duelul se dispută duminică, 28 noiembrie, de la ora 18:00.

Casele de pariuri din România nu dau prea multe speranțe gazdelor în disputa lor cu liderul Bodo/Glim. Este însă un meci periculos pentru pariori, îndemnați să mizeze pe oaspeți pentru forma lor excelentă din acest moment.

Trebuie ținut cont de anumite aspecte legate de context, anume faptul că Bodo ar putea odihni anumiți jucători, mai ales că ar prefera să câștige titlul acasă, în penultima etapă, sărbătorind pe propriul teren.

Rosenborg Trondheim

Un sezon complet ratat pentru Rosenborg. Fosta mare campioană este în criză. A fost „ciufulită” și de Molde, în runda trecută, scor 1-4. Are o serie de 4 jocuri fără victorie, cu două remize și două eșecuri. Pare să fi renunțat și la lupta pentru locul 3, care trimite în Conference League.

Distanța de rivala Viking FK, aflată pe locul 3, este de 5 puncte (48, față de 43). Fără miză de clasament, doar orgoliul ar putea ieși la iveală în acest meci.

Bodo/Glimt

Liderul are 53 de puncte, iar principala urmăritoare, Molde, are 48 de puncte. Așadar, o distanță de 5 puncte și 3 etape de disputat. Dacă Bodo învinge duminică pe Rosenborg, iar Molde nu câștigă în această rundă, lupta pentru titlu se încheie. Tot duminică, Molde FK are meci cu Brann Bergen, ultima clasată, în deplasare.

În 2020, Bodo a luat titlul pentru prima oară în istorie.

Pentru a lua titlul pe teren propriu, în etapa a 29-a, când o va înfrunta tocmai pe „lanterna” Brann Bergen, pe 5 decembrie, Bodo nu are nevoie să forțeze victoria la Trondheim, fiindu-i suficientă o remiză. Nici n-ar mai conta rezultatul din ultima rundă. Însă, de regulă, norodicii nu prea fac calcule de acest gen.

Bodo a câștigat joi, acasă, în Conference League, 2-0 cu ȚSKA Sofia. Este prima în Grupa C, cu 11 puncte, înaintea Romei lui Jose Mourinho (10 puncte). Între cele două se va da lupta pentru prima poziție.

Iar jucătorii de la Bodo au deja mare căutare pe piața transferurilor. Sezonul excelent îi ajută. Erik Botheim, 21 de ani, marcator și împotriva bulgarilor, este dorit de Lazio Roma din iarnă, pentru a-l înlocui pe Ciro Immobile.

Ponturi pariuri Rosenborg Trondheim vs Bodo/Glimt -> cota 2.65 la Unibet că Erik Botheim (Rosenborg) va marca.

CITESTE SI

More in Alte campionate