Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Saint-Truiden vs FC Brugge – Jupiler League

Ponturi pariuri Saint-Truiden vs FC Brugge

Meciul Saint-Truiden vs FC Brugge se dispută sâmbătă, 30 octombrie, de la ora 21:45, pe arena cu 14.600 de locuri a gazdelor. Suntem în etapa a 13-a din Belgia, Jupiler Pro League.

Unibet o vede favorită pe campioana din orașul Bruges.

Saint-Truiden

Echipa este în a doua jumătate a clasamentului, pe locul 12, cu 15 puncte. Iar în ultimele 5 jocuri a câștigat doar unul, pierzând două și remizând în alte două. Atacul suferă, doar 13 goluri, iar apărarea ia deseori apă: 18 goluri.

Ponturi pariuri Saint-Truiden vs FC Brugge. Remiză gu goluri pentru gazde, pe 17.10.2021

Implantul german nu dă roade la gazde. Formația nu funcționează la turație maximă cu germanul Bernd Hollerbach, 51 de ani, înscăunat în iulie 2021, după o experiență la Mouscron, în 2019. Hollerbach își făcuse un nume la Hamburger SV și la Wurzburger Kickers.

Se știe că, în Belgia, impresarii au un rol important în formarea și dezvoltarea echipelor. La fel ca și scouterii. Iar în Belgia vin mulți jucători africani. Însă, Saint-Truiden a mizat pe o politică diferită. A pariat pe piața asiatică. În fiecare compartiment există câte un asiatic. Domină niponii.

Portarul japonez Daniel Schmidt, apărătorii japonezi Matsubara și Hashioka, mijlocașul sud-coreean Lee Seung-Woo și atacanții japonezi Suzuki, Hayashi, Hara și Ito sunt cei 8 jucători din Asia aflați acum în lot.

FC Brugge

Campioana nu mai are suflul din sezonul trecut, dar ține ritmul în campionatul intern. Este la două puncte de lider, dar pierde greu meciurile din Jupiler Pro League. Linia de clasament conține 6 victorii, 5 remize și doar un eșec. Asta înseamnă o echipă sudată.

În Liga Campionilor, după remiza cu PSG, 1-1, belgienii promiteau mult. Dar a venit „taifunul” Manchester City și le-a administrat un 5-1 demoralizator. Iar revenirea la normal s-a făcut în trepte. 1-1 în campionatul intern cu Antwerp și 3-0 cu Deinze, miercuri, în Cupa Belgiei. Iar miercuri merge în Anglia, pentru revederea cu sperietoarea City.

FC Brugge mizează pe experiență. În poartă îl are pe Simon Mignolet, 33 de ani, cu ani mulți la Liverpool. În atac mizează pe olandezul Bas Dost, călit la formații grele, precum Eintracht Frankfurt, Sporting Lisabona și Wolfsburg.

Antrenorul Philippe Clement este la echipă din vara anului 2019 și cunoaște bine Jupiler Pro League, după experiențele de la Genk și de la Beveren.

Ponturi pariuri St. Truiden vs FC Brugge -> Cota 1.92 la Unibet că nu vor înscrie ambele echipe.

CITESTE SI

More in Alte campionate