Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Stabaek IF vs Molde FK – Eliteserien

Ponturi pariuri Stabaek IF vs Molde FK

Meciul Stabaek IF vs Molde FK se joacă sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 19.00, în etapa a 23-a din Eliteserien. Se dispută pe „Nadderud Stadion” din Bekkestua, o arenă cochetă, cu doar 7.000 de spectatori.

La Sportingbet, Molde este favorită, fiind în urmărirea liderului Bodo/Glimt. Norvegia are un campionat în care se înscriu multe goluri. Dar, tot aici găsim și meciuri seci, în care tabela rămâne blocată timp de 90 de minute, pentru ase debloca uneori în prelungiri.

Stabaek

De joi seară, Norvegia a acaparat toată atenția Europei fotbalistice, după un rezultat uluitor înregistrat în grupele Conference League. Liderul campionatului, Bodo/Glimt a distrus-o pe AS Roma cu 6-1.

Marele Jose Mourinho a fost umilit acolo unde nici prin gând nu-i trecea. De fapt, portughezul  a făcut de râs tot fotbalul italian. În 7 partide, formațiile din Il Calcio au pierdut o singură dată contra celor din Norvegia, Sampdoria, în 1994. Chiar și cu o echipă experimentală, Roma nu avea voie să piardă cu un scor de tenis.

Stabaek nu pierde la scoruri mari, dacă ținem cont de ultimele 3 rezultate din Eliteserien, două remize (1-1 cu Brann și 0-0 cu Stromsgodset) și un 0-3 cu Bodo/Glimt. În mod normal, nici Molde n-ar trebui să-i umple plasa de goluri, mai ales că Stabaek face eforturi să părăsească penultimul loc (18 puncte) și ar putea astfel echilibra jocul.

Molde

Cu o formație care a umilit Roma în Europa are de luptat Molde în competiția internă din Norvegia. Dacă Bodo/Glimt i-a dat 6 goluri grupării din Cetatea Eternă, folosind o regulă simplă, dar neaplicată neapărat în fotbal, ce putem spune de un atac precum cel al lui Molde, care a punctat de 54 de ori în Eliteserien, comparativ cu cele 46 de reușite ale liderului Bodo/Glimt?

Cu 8 etape înainte de final, Molde are 44 de puncte și are nevoie de un eșec al liderului Bodo/Glimt (47 de puncte), pentru a reveni pe primul loc după actuala rundă.

Echipa are „talentul” de a scoate marcatori de elită. La Molde s-a lansat Erling Haaland, senzația Europei.

Ponturi pariuri Stabaek IF vs Molde FK. Molde lansează atacanți mari. Ultimul: Haaland

Ultimele meciuri directe dintre Stabaek și Molde au înregistrat sub 4 goluri. În ambele s-a impus Molde, 2-1 și 3-0. În 2020 s-a mai jucat un meci, 4-1 pentru Molde. De asemenea, jocurile din 2019 le-au revenit celor de la Molde, 2-1 și 3-0. Așadar, nici măcar un punct „ciupit” de Stabaek, în cele mai recente 5 înfruntări directe.

Ponturi pariuri Stabaek IF vs Molde FK -> cota 1.58 oferă Sportingbet pentru sub 3,5 goluri în meci.

CITESTE SI

More in Alte campionate