Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Stoke vs Bournemouth – Championship

Stoke vs Bournemouth

Meciul Stoke vs Bournemouth are loc marți, 19 octombrie, de la ora 21.45. Se joacă în etapa a 13-a din liga secundă engleză. Este o rundă intermediară, derulată pe două zile.

La Unibet, liderul clasamentui, Bournemouth, are prima șansă, cu o cotă la victorie de 2,62, deși evoluează în deplasare. Mizăm, totuși, pe un meci strâns, cu puține goluri.

Stoke

Echipa este pe locul 5 în clasament, cu 21 de puncte, la 4 puncte în spatele locului secund, ocupat de West Bromwich. Primele două poziții trimit direct în Premier League, iar locurile 3-6 au asigurată prezența la baraj.

Stoke nu excelează nici în atac, 16 goluri, nici în apărare, 13 goluri. Așadar, nu e nici cal, nici măgar. Și vine după o deplasare grea, pierdută cu 1-2 la Sheffield United, cu goluri încasate în minutele 80 și 83.

„A fost o înfrângere care ne-a căzut greu la stomac. Am avut 1-0 pe tabelă și controlam partida”, s-a plâns la final managerul Michael O’Neill, 52 de ani, adus în decembrie 2019 la echipă. Stoke nu se aștepta să piardă. Sheffield este o formație de mijlocul clasamentului care venea după două înfrângeri.

Tehnicianul nord-irlandez nu-i poate folosi pe Campbell, Fox, Doughty și pe Sima. Meciul cu Bournemouth se dispută pe arena „Stoke-on-Trent” din Staffordshire, cu o capacitate de 30.089 de spectatori.

Bournemouth

Un campionat dificil pentru este cel din Championship are în frunte singura formație neînvinsă în acest sezon. Cu 8 victorii și 4 remize, AFC Bournemouth s-a instalat pe primul loc, excelând în apărare, cu doar 8 goluri încasate.

Suferința lui David Brooks este subiectul zilei la echipă. În etapa a 12-a, „cireșele” au învins-o în deplasare pe Bristol City cu 2-0 (goluri marcate în prima repriză, apoi o apărare exactă după pauză), purtând tricouri cu numărul 7 și numele colegului lor. Acum, îi așteaptă a doua deplasare consecutivă.

Brooks, Cook, Lerma și Stanislas au probleme medicale și nu vor putea fi folosiți de managerul Scott Parker, 41 de ani. Trecut și pe la Chelsea, ca jucător, în sezonul 2004-2005, mijlocașul s-a retras din fotbal în 2017 de la Fulham, echipă pe care a antrenat-o în perioada 2019-2021. Apoi, din iunie 2021, a trecut la Borunemouth, unde planul este clar: promovarea.

Stoke vs Bournemouth. Scott Parker, 41 de ani

Liderul apărării la Borunemouth este Gary Cahill, 35 de ani, fost la Chelsea în perioada 2012-2019.

Ponturi pariuri Stoke vs Bournemouth -> cota 1,82 la Unibet că nu vor înscrie ambele echipe.

CITESTE SI

More in Alte campionate