Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Stromsgodset IF vs FK Bodo/Glimt – Eliteserien

Ponturi pariuri Stromsgodset IF vs FK Bode/Glimt

Meciul Stromsgodset IF vs FK Bode/Glimt este programat duminică, 24 octombrie, de la ora 18.00.

În România, casele de pariuri nu au dubii: Bodo/Glimt nu va avea emoții în a se impune în deplasare. Mizăm pe același lucru, la cum arată fotbalul jucat de cele două grupări.

Stromsgodset IF

Echipa se zbate la jumătatea clasamentul, pe locul 9. Are 29 de puncte, iar în ultimele două partide de campionat a pierdut fără să marcheze gol. Pare pradă ușoară pentru „înfometații” jucători de la Bodo/Glimt, care au prins aripi în Conference League. Echipa mizează pe norvegieni, dar în lot s-au „rătăcit” un scoțian și 3 nigerieni.

Golaverajul indică o apărare slabă: 31 de goluri încasate, la fel ca și numărul celor marcate. Cu 20 de goluri primite, Bodo/Glimt are de departe cea mai puternică defensivă, astfel că misiunea gazdelor va fi dificilă, în tentativa a puncta pe tabelă.

Singurul avantaj pentru amfitrioni este faptul că oboseala ar putea să joace un anumit rol, în partida de duminică. Însă la cum au decurs evenimentele contra Romei, Bodo/Glimt pare mai degrabă sub influența unei stări de bine decât afectată de eventualul negativ dat de un efort consistent.

Stromsgodset este o veche cunoștință a românilor din duelurile cu Steaua, din 2014.

FC Bodo/Glimt

Este cea mai mediatizată echipă a lumii, după ce a izbutit, joi, un 6-1 de poveste contra celor de la AS Roma, formația lui Jose Mourinho.

Ponturi pariuri Stromsgodset IF vs FK Bodo/Glimt. Victoria miraculoasă cu AS Roma

Dar, întoarsă în campionatul național, Bodo/Glimt are de tras, pentru a câștiga titlul în Norvegia. Iar victoria în jocul de duminică este un ordin. La 3 puncte în spate stă Molde (44 de puncte).

Toată lumea vrea să știe cum se va prezența trupa pregătită de duetul Knutsen – Kolstad, după minunea de la mijlocul săptămânii. Absențele de la vizitatori sunt Boniface, Saltens și Sorli.

Meciurile directe arată în mod clar cine este șeful. În ultima dispute, Bodo/Glimt a făcut instrucție cu adversara: 7-2. Mai în spate, 2-1, 3-22, 5-0 și 3-1. Fiecă că s-a jucat pe „Marienlyst Stadion” din Drammen, stadionul cu 8.935 de locuri al celor de la Stromsgodset, fie că s-a jucat în altă parte, Bodo/Glimt a ieșit învingătoare de fiecare dată.

Ponturi pariuri Stromsgodset IF vs FK Bodo/Glimt -> la Unibet, cota 1.74 la victorie Bodo/Glimt.

CITESTE SI

More in Alte campionate