Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Stuttgart vs Monchengladbach – Cupa Germaniei

Ponturi pariuri Stuttgart vs Monchengladbach – Cupa Germaniei

Ponturi pariuri Stuttgart vs Monchengladbach – Cupa Germaniei

Meci interesant in optimile  Cupei Germaniei, acolo unde VFB Stuttgart infrunta Borussia Monchengladach, de la ora 21:45. Poti sa urmaresti jocul la televizor, pe Telekom Sport.

VFB Stuttgart

A avut nevoie de un joc impotriva lui Mainz pentru a pune capat seriei de rezultate negative. Meciul dintre cele doua echipe a avut loc la finalul saptamanii trecute si i-a adus lui Stuttgart un succes cu 2-0. Acesta este primul meci pe care il joaca in 2021 si reuseste sa mentina poarta intacta, desi au avut sase confruntari.

Tot intacta a mentinut poarta si in turul anterior al Cupei Germaniei. Stuttgart a trecut cu 1-0 de Freiburg, multumita golului insris de Brekalo. Acelasi rezultat l-a obtinut si in tur, atunci cand in fata ei a stat Hansa Rostock. Diferenta dintre cele doua meciuri a fost de marcator, in jocul de la Rostock a inscris Wamangituka.

Borussia Monchengladbach

Continua seria de meciuri pozitive din campionat. A inceput asta inca din primele zile ale anului si a ajuns la sase etape consecutive fara esec in confruntarile din Bundesliga. Cel mai recent meci s-a jucat la Berlin, unde a remizat la 1 contra lui Union. Singurul gol al echipei a fost inscris de Plea, dupa o ora de joc.

Pleanu a fost pe teren la victoria cu 5-0 a echipei sale in compania lui Elversberg. Cele doua s-au infruntat in turul anterior al Cupei Germaniei, cand Gladbach a jucat tot in deplasare. Un meci mult mai usor a avut in primul tur, cand a reusit scorul competitiei. 8-0 cu Oberneuland ramane o diferenta greu de egalat.

Sunt formatii care si-au adus aportul pe tabela in cele mai multe dintre confruntari. Probabil ca un meci de cupa in aceasta faza le intereseaza, avand in vedere ca sunt dornice de afirmare. Asadar, atat VFB cat si Gladbach isi doresc calificarea si cel mai probabil ca vor aratat asta pe teren, implicit pe tabela.

Ponturi pariuri Stuttgart vs Monchengladbach:  ambele marcheaza, cota 1.47 la Betano

CITESTE SI

More in Alte campionate