Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri SV Zulte Waregem vs Royale Union Saint-Gilloise – Jupiler League

Ponturi pariuri SV Zulte Waregem vs Royale Union Saint-Gilloise

Meciul SV Zulte Waregem vs Royale Union Saint-Gilloise este programat miercuri, 15 decembrie, de la ora 19:45, în runda a 19-a din Belgia (a doua a returului).

La Unibet, gazdele sunt victime sigure. Situația în clasament este elocventă și nu lasă loc de interpretări. Royale Union Saint-Gilloise trage la titlu și n-o mulțumește decât victoria.

SV Zulte Waregem

Are lot „subțire” și fără nume. A pierdut ultimele 3 jocuri oficiale, două în campionat și unul în Cupă. De fiecare dată, a încasat 3 goluri.

Dacă în primele două a înscris de câte două ori, la cea mai recentă apariție, n-a mișcat, 0-3 cu FC Brugge, campioana en-titre. Echipa este în pericol. Ocupă locul 17, penultimul, care susține baraj de menținere la finalul stagiunii. Cercle Brugge, locul 16, este însă la doar două puncte.

Ponturi pariuri SV Zulte Waregem vs Royale Union Saint-Gilloise. Gazdele înscriu des

Zulte Waregem marchează mult, dar și primește exasperant de multe goluri. Atacul este este de play-off: a marcat de 27 de ori. Dar a primit 41, ca nimeni alta în prima divizie.

Royale Union Saint-Gilloise

Echipa își face poze cu clasamentul, mulțumită de ceea ce vede. Titlul ar fi o minune, iar situația actuală oferă speranțe de mărire pentru trupa lui Felice Mazzu.

Ponturi pariuri SV Zulte Waregem vs Royale Union Saint-Gilloise. Clasamentul la zi

Liderul clasamentului nu slăbește ritmul și le face viața grea urmăritoarelor. Principala amenințare rămâne FC Brugge, care a terminat parcursul european și se poate concentra pe campionatul intern. Brugge este la 4 puncte în spatele liderului.

Singurul poment de panică l-a avut acum 3 etape, pe 26 noiembrie, când a cedat acasă, 1-3, cu Oud-Heverlee Leuven, o formație din a doua jumătate a clasamentului. Au urmat două victorii și optimismul a revenit la normal.

Secretul îl reprezintă Felice Mazzu, 55 de ani. După ce și-a făcut mâna de antrenor la Charleroi, 2013-2019, a trecut la Genk în 2019, iar din 2020 este la St. Gilloise.

Germanul Deniz Undav, 25 de ani, este golgheterul campionatului, cu 16 goluri. Are în belgianul Dante Vanzeir (23 de ani) un „locotenent” de nădejde: 10 goluri. De la gazde strălucește des pe tabela de marcaj numele a doi belgieni: Jelle Vossen, 32 de ani, și Zinho Gano, 28 de ani. Primul a marcat 11 goluri, iar cel de-al doilea – 10 goluri.

La ultimul meci direct, actualul lider s-a impus s-a impus pe teren propriu cu 2-1.

Ponturi pariuri SV Zulte Waregem vs Royale Union Saint-Gilloise -> cota 1.75 la Unibet că Deniz Undav (Royale Union Saint-Gilloise) va marca.

CITESTE SI

More in Alte campionate