Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Trabzonspor vs Fenerbahce – Super Lig

Ponturi pariuri Trabzonspor vs Fenerbahce

Ponturi pariuri Trabzonspor vs Fenerbahce se joacă duminică, 17 octombrie, de la ora 19.00, la Trabzon. Meciul contează pentru etapa a 9-a din Super Lig.

La casele de pariuri din România, duelul primele două clasate, disputa Tranbzonspor vs Fenerbahce, se va termina cu victoria gazdelor, dar partida are un mare grad de echilibru, iar remiza trebuie luată în serios în calcul.

Trabzonspor

Trupa din Trabzon și-a făcut echipă de titlu în 2021. Sub comanda lui Abdullah Avci se află nume de calibru, precum Hamsik și Gervinho, care nu se mai află la prima tinerețe, dar oferă calitate jocului. Startul cu 3 victorii a fost continuat cu o alternanță de remize și victorii. În ultimele 5 etape, 3 sunt egaluri, semn că echipa a obosit să câștige, fiind prinsă și cu meciurile din Conference League (preliminarii).

Atacul a produs o medie de două goluri pe meci, iar apărarea este a doua din Turcia, cu 8 goluri primite, după Fenerbahce și surprinzătoarea Hatayspor (ambele cu câte 6).

Golghererul campionatului este grecul Anastasios Bakasetas, cu 5 goluri. În vârstă de 28 de ani, elenul a mai evoluat la Asteras, Panionios, Aris și AEK Atena, iar acomodarea în Turcia și-a făcut-o la Alanyaspor. Este evaluat la 3 milioane de euro.

Trabzonspor se poate concentra pe campionat. Nu mai are griji europene, după ce a pierdut clar în fața Romei lui Mourinho calificarea în grupele Conference League, 0-3 și 1-2.

Ponturi pariuri Trabzonspor vs Fenerbahce. Turcii, eliminați de Roma din Europa

Fenerbahce

Fener are o perioadă de căutări. În mod normal, ar fi pornit favorită, dar ultima perioada a adus o schimbare a raportului de forțe.

Echipa se sufocă pe mai multe fronturi, având de dus și campania din Liga Europa. După 1-1 cu Eintracht Frankfurt, a urmat un uluitor 0-3, acasă, cu grecii de la Olympiakos Pireu. Un antrenor portughez, Vitor Pereira, de 53 de ani, este cel care trebuie să readucă titlul la Fener. Și să construiască o echipă redutabilă în jurul germanului Mesut Ozil, adus ca un „rege” la Istanbul.

Turcii se așteptau ca Ozil să îl facă să fie mic pe Alex, brazilianul de la Fener ales de anumite sondaje cel mai bun străin care a evoluat vreodată în Turcia, în dauna lui Hagi.

Remizele nu prea au avut loc, în trecut, între Trabzonspor și Fenerbahce, așa că timpul pentru o perioadă de echilibru. Trupa din Istanbul a câștigat ultimele două dispute directe, 1-0 și 3-1, dar a pierdut celelalte 3 partide din 2020.

Ponturi pariuri Trabzonspor vs Fenerbahce -> cota 3,4 pentru remiză, la Unibet.

CITESTE SI

More in Alte campionate