Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Trabzonspor vs Gaziantep FK – Super Lig

Ponturi pariuri Trabzonspor vs Gaziantep FK

Meciul Trabzonspor vs Gaziantep FK se dispută luni, 22 noiembrie, de la ora 19:00. Gazdele încep runda a 13-a de pe prima poziție și nu o pot pierde, indiferent de rezultatul acestei partide.

La casele de pariuri, Gaziantep are soarta nemiloasă a porcului de Crăciun, însă nu trebuie omis că Alexandru Maxim a prins aripi, după ce a primit încredere din partea conducerii clubului, care i-a prelungit contractul până la 30 iunie 2024. Mizăm pe o reușită a internaționalului.

Trabzonspor

Este singura formație neînvinsă din campionat. Și pare că duce o cursă solitară spre titlu, cu celelalte formații incapabile să țină ritmul. După 12 etape, distanța de locul 2 este de 7 puncte. Nimic nu anunța urcușul. Începutul stagiunii n-a fost atât de bun, marcat de eliminarea în fața Romei, în lupta tur-retur pentru pătrunderea în grupele Conference League. Antrenorul Abdullah Avci a știut să repare la timp rana și să construiască succesele viitoare.

După o serie pozitivă atât de lungă, relaxarea poate apărea însă în orice moment la gruparea din Trabzon. În plus, toate adversarele și-au propus să îi producă prima înfrângere, astfel că vănătoarea a fost deja declanșată și este în plină desfășurare.

Avantajul liderul este că se poate concentra exclusiv pe campionat, nefiind tulburată de participarea în cupele europene, care, se vede în clasament, a lăsat urme adânci la trupele mari ale Turciei, în special asupra granzilor din Istanbul: campioana Beșiktaș, Galatasaray și Fenerbahce.

Gaziantep FK

Marius Șumudică a plecat cu scandal de la trupa din Gaziantep, dar a lăsat în urmă moștenire bună. Românii Alin Toșca și Alexandru Maxim sunt apreciați. Mijlocașului ofensiv născut la Piatra-Neamț i-a fost prelungită înțelegerea, în condițiile în care are 31 de ani.

„Maxim, care și-a făcut un nume datorită caracterului său și a ajutorului oferit echipei prin talentul său, va căuta succesul la echipa noastră până în 2024. La semnarea contractului au participat președintele Cevedet Akinal, Mehmet Ali Simsek, Mesun Akin și Emran Ozdagli. Îi dorim lui Alexandru Maxim mult succes sub culorile clubului nostrum”, a transmis Gaziantep, pe site-ul oficial, la începutul acestei luni.

Tehnicianul Erol Bulut ține echipa pe linia de plutire, asta însemnând jumătatea clasamentului. Locul 12 din 20 de echipe nu e tocmai rău. Scopul este evitarea retrogradării. Însă, producerea de surprize nu le este interzisă jucătorilor. Tocmai lipsa presiunii, oaspeții fiind înaintea unui joc contra unei formații cu o cotă mult mai bună, poate aduce descătușarea de care are nevoie un rezultat mare.

Argumente pentru o posibilă surpriză sunt destule. Împotriva celor puternici, jucătorii echipelor mici au o mare dorință de evidențiere. Apoi, partidele care urmează meciurilor jucate de echipele naționale sunt speciale. Intervalul este folosit de anumite echipe pentru a face retușuri, unele schimbă antrenorii, altele beneficiază de faptul că n-au mulți jucători convocați (în special, formațiile mici).

Ponturi pariuri Trabzonspor vs Gaziantep FK -> cota 4.1 la Unibet pentru gol marcat Alexandru Maxim (Gaziantep).

CITESTE SI

More in Alte campionate