Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Trabzonspor vs Istanbul Bașakșehir – Super Lig

Meciul Trabzonspor vs Istanbul Bașakșehir, din etapa a 19-a a Turciei (ultima a a turului), este programat sâmbătă, 25 decembrie, ora 18:00. Liderul calcă totul în picioare.

La casele de pariuri, liderul are cale deschisă spre succes. Va fi un duel între cei mai buni marcatori ai campionatului, danezul Andreas Cornelius și italianul Stefano Okaka.

Trabzonspor

Trabzon fuge, nimeni n-o ajute! Așa poate fi caracterizat sezonul de senzație al liderului din Turcia, care n-are rivală în campionat. Iar echipa merge fără cusur, deși, în vară, lucrurile nu părea atât de sigure, echipa ratând calificarea în grupele Conference League după o „dublă” cu AS Roma.

Un singur eșec în campionat, stins de două victorii. Ultimul succes, 2-1 cu Altay Izmir, marți, cu o revenire pe tabelă de la 0-1. Atacantul danez Andreas Cornelius, pe care îl vom vedea probabil la Cupa Mondială din Qatar 2022, este în grupul de 4 jucători cu câte 9 goluri din fruntea clasamentului.

Gruparea pregătită de Avci are cel mai bun atac din serie, cu 36 de goluri, dar și cea mai bună defensivă: 14 goluri. Iar numărul de puncte este uluitor: 45!

Istanbul Bașakșehir

Formația din Istanbul are 32 de puncte și nu pierde de 11 meciuri în campionat. Acum două runde, a scăpat printre degete victoria cu Galatasaray, încasând gol în minutul 87 și remizând, scor 1-1.

Stefano Okaka, fostul atacant de la Udinese, s-a regăsit în Turcia, la 32 de ani. Are 9 goluri și va avea un duel de la distanță cu Cornelius.

După golul marcat în poarta Galatei de italian, gol din foarfecă, fratele acestuia, Carlo Okaka, care îi este și impresar, a declarat în presa italăană că „Roberto Mancini trebuie să-l convoace la lot pe Stefano. Are 9 goluri și două pase decisive”.

Ponturi pariuri Trabzonspor vs Istanbul Bașakșehir. Okaka, gol fabulos cu Galata

Agentul susține că „de câțiva ani, echipele turcești îl curtează pe Stefano, este prototipul numărului 9 clasic: potent, tehnic, care rupe apărările. Este unul dintre cei mai talentați jucători și trebuie să joace la națională”.

În duelurile directe, ultimul rezultat este 0-0, într-un joc amical disputat astă-vară, înainte de startul sezonului. Cu Trabzon gazdă, Istanbul BB a avut un an 2020 excelent: victorie cu 2-0 și remiză, 1-1.

Istanbul luptă pentru un loc de Liga Campionilor, adică trebuie să prindă măcar locul 2. Pozițiile 3 și 4 trimit în Conference League.

Ponturi pariuri Trabzonspor vs Istanbul Bașakșehir -> cota 2.12 la Unibet pentru egalitate la pauză.

CITESTE SI

More in Alte campionate