Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Ponturi pariuri Vejle vs FC Midtjylland – Superligaen

Ponturi pariuri Vejle vs FC Midtjylland

Meciul Vejle vs FC Midtjylland este programat luni, 29 noiembrie, de la ora 20:00. Jocul încheie runda cu numărul 17 în Danemarca. Partida se joacă luni, pentru a permite liderului FC Midtjylland să-și recupereze energiile, după ce joi seară a avut serios de tras în Europa.

La casele de pariuri, cota la victorie a oaspeților strivește adversarul. Liderul înfruntă cel mai slab rival posibil, conform clasamentului la zi din Superligaen. Pronosticăm o presiune uriașă a echipei Midtjylland, cu Vejle apărându-se disperat până la deschiderea scorului. O astfel de derulare avantajează apariția loviturilor de colț.

Vejle

Gazdele sunt pe „roșu”, adică în stare de avarie. Fosta formație a lui Costel Gâlcă are doar 8 puncte. A dat 15 goluri, dar a încasat 40. În cele două meciuri din noiembrie, un eșec usturător cu Randers, 1-4, și o victorie neașteptată cu SonderjyskE, scor 3-1. Împotriva granzilor, Vejle nu suflă. Pe 31 octombrie, n-a emis pretenții în fața celor de la FC Copenhaga, 0-3, în deplasare.

Ponturi pariuri Vejle vs FC Midtjylland. Gazdele fac atmosferă frumoasă

Vejle este o echipă mică, pe care o paște retrogradarea, iar lucrurile sunt cunoscute și asumate la club. Bugetul este unul de criză, iar investițiile aproape că au lipsit. Este motivul pentru care conducerea l-a anunțat pe antrenorul român că este momentul despărțirii.

În ultimele 5 dueluri directe cu adversara de luni (cel mai îndepărtat este în 2018), nici măcar o remiză pentru Vejle. Înfrângeri la scor: 1-4, 0-5, 0-2, 0-5, 1-3.

FC Midtjylland

Oaspeții au trecut glorios de Sporting Braga, joi, în Europa League, scor 3-2, și speră la calificarea de pe primele două locuri, cu o etapă rămasă de jucat. Sunt pe locul 3 în Grupa F, cu 8 puncte, după Steaua Roșie Belgrad (10p) și Sporting Braga (9p). Danezii au totuși asigurat locul 3, de Conference League, întrucât bulgarii de la Ludogoreț Razgrad au doar un punct în 5 etape.

Orice alt rezultat decât victoria este greu de acceptat de către lider, în duelul de luni. Stilul sud-american a prins excelent la Midtjylland, deși frigul îi cam îndepărtează pe africani și pe sud-americani.

Junior Brumado, brazilian în vârstă de 22 de ani, este cel mai bun marcator pentru liderul din Superligaen, cu 7 reușite. Lângă el, un al brazilian, Evander, cu 5 reușite. Evander a marcat golul victoriei cu portughezii, în prelungiri (90+3), transformând un penalty. După gol, s-a bucurat exagerat, așa că a primit cartonaș galben. Dar, nici că mai conta!

Ponturi pariuri Vejle vs FC Midtjylland -> cota 1.92 la 888sport pentru peste 9.5 cornere.

CITESTE SI

More in Alte campionate