Connect with us

Alte campionate

Ponturi pariuri Vitesse vs Zwolle – Eredivisie

Ponturi pariuri Vitesse vs Zwolle

Ponturi pariuri Vitesse vs Zwolle – Eredivisie

Vitesse vs Zwolle este duelul ce inaugureaza etapa cu numarul 18 din Eredivisie. Partida este programata marti, 21 decembrie 2021, de la ora 19:45, pe GelreDome.

Gazdele pornesc cu prima sansa inaintea acestui duel, iar casele de pariuri online ne ofera o cota de 1.47 la un eventual succes in timp ce o victorie a echipe vizitatoare ne-ar inmulti investitia de 6.6 ori. O intalnire cu cel putin 3 goluri ne-ar asigura o cota de 1.83.

Prezentare cote Betano – Vitesse vs Zwolle

Ponturi pariuri Vitesse vs Zwolle

Vitesse

Elevii lui Thomas Letsch traverseaza o forma excelenta atat in campionat cat si in Conference League acolo unde au reusit sa se califice in saisprezecimile Conference League. In urma cu 3 zile s-au deplasat la Rotterdam pentru confruntarea cu Sparta, finalizata scor 2-2, desi pana in minutul 70 au fost in avantaj cu doua goluri.

Neininsa in ultimele 4 etape de Eredivisie, “Vites” a urcat pana pe pozitia a cincea a clasamentului, cu 30 de puncte. Golaverajul lor este unul negativ, -1, avand doar 24 de goluri marcate si 25 incasate.

Stau excelent in confruntarile de acasa jucate contra adversarei din aceasta runda. Din 2003 si pana acum cele doua au avut 12 intalniri oficiale pe GelreDome, iar bilantul gazdelor este de 9 victorii si 3 rezultate de egalitate.

Are a patra cea mai ridicata medie de suturi trimise spre poarta din prima liga olandeza, cu 14.9 per joc.

Echipa probabila: Houwen; Doekhi, Rasmussen, Bazoer; Dasa, Bero, Huisman, Tronstad, Wittek; Buitink, Openda

Zwolle

“Blauwvingers” a suferit o noua infrangere in etapa trecuta, a treisprezecea din actualul sezon, dupa un 1-3 suferit in fata celor de la Twente. Dupa un tur de campionat este ultima in acest moment, cu doar 6 puncte, iar situatia echipei pregatite de Jan-Dirk Schreuder nu arata deloc bine.

Din cele 8 deplasari oficiale jucate in acest sezon nu au reusit sa scoata decat un singur punct, chiar in ultima vizita disputata in compania celor de la Groningen, scor 1-1.

Echipa probabila: Lamprou; Van den Berg, Voet, Nakayama; Van Polen, Strieder, Reijnders, De Wit; Van den Belt; Adzic, Tedic

Ponturi pariuri Vitesse vs Zwolle

Balanta inclina catre un succes al oaspetilor care este favorita din toate punctele de vedere. Zwolle a aratat foarte rau in prima parte a sezonului si imi este greu sa cred ca vor pleca de la Arnheim cu un rezultat pozitiv.

Ponturi pariuri Vitesse vs Zwolle – Eredivisie: 1 Solist –> Cota 1.47

CITESTE SI

More in Alte campionate