Connect with us

Alte campionate

Ponturi Royale Union vs Genk – Jupiler League

Ponturi Royale Union vs Genk

Meciul Royale Union SG vs KRC Genk este programat duminică, 23 ianuarie, de la ora 17:00, în runda cu numărul 23 din Belgia. Se înfruntă locurile 1 și 8. În Belgia, locurile 1-4 participă la un play-off pentru titlu, iar pozițiile 5-8 se bat pentru celelalte locuri de cupele europene.

La 888sport, liderul din Jupiler Pro League este văzut ca favorit. Royale știe cum să obțină penalty-uri. Etapa trecută, a beneficiat de două lovituri de la 11 metri, ambele transformate. Mizăm că va avea ocazia, din nou, să puncteze de la punctul cu var și în jocul de duminică.

Royale Union

Liderul are 50 de puncte în 22 de etape, o medie excelentă. Echipa își merită pe deplin poziția. Are golaveraj 54-20, adică atacul numărul 1 și defensiva numărul 1 din Belgia. Etapa trecută, Royale a arătat că știe să și sufere, pentru a câștiga.

Cu penultima clasată, Seraing, Royale a deschis scorul în minutul 5, apoi a rămas în 10 oameni. N-a acuzat deloc șocul. Nu s-a închis în apărare. Până la final, a mai marcat de 3 ori, fără să primească gol. În 2022, liderul Belgiei a mai disputat un singur joc de verificare, 4-1 cu Cercle Bruges.

Royale se pregătește să sărbătorească două luni de invincibilitate. 26 noiembrie este dată când a suferit ultimului eșec. Poziția de lider nu-i poate fi contestată.

Genk

O echipă care se bătea la titlu an de an este acum doar pe locul 8, cu 32 de puncte. Parcursul din ultimele 4 runde este însă în creștere. Au fost 3 victorii și o remiză, 1-1 cu Royal Antwerpen.

Victoriile au fost convingătoare și au un punct comun, numărul de goluri marcate: 4-0, 4-1 și 4-2 au fost rezultatele care au săltat-o pe Genk în clasament. Ultima înfrângere, 0-1 cu Gent, pe 12 decembrie anul trecut.

La Genk, românii nu au prins deloc cheag. Nici olteanul Screciu, nici Ianis Hagi nu s-au impus.

Genk a terminat parcursul european, după ce a terminat ultima în Grupa H de Liga Europa. La fel ca și campioana Brugge, se dovedește că efortul depus în jocurile externe au secat echipa de energie și au produs multe rezultate neplăcute. De acum, Genk promite altă atitudine.

La fel ca și Royale, Genk este o formație de atac. Vor fi multe faze de poartă și, probabil, multe goluri. În tur, scorul dintre Genk și Royale a fost 1-1.

Ponturi Royale Union SG vs Genk -> cota 3.2 la 888sport că va fi acordat penalty.

CITESTE SI

More in Alte campionate