Connect with us

Alte campionate

Pronosticuri fotbal Brentford vs Charlton – Championhip

ponturi anglia

Pronosticuri fotbal Brentford vs Charlton – Championhip

Marti, de la ora 20:00, pe Griffin Park, Brentford si Charlton au meci direct, in etapa cu numarul 42 din cadrul Championship.

[kindred id=”73642″ event_id=”1006459818″]

Brentford

Favorita certa in acest duel, Brentford se afla pe loc de play-off si este una dintre cele mai in forma echipe la ora actuala. Formatia londoneza vine dupa un nou succes, un 3-0, acasa, cu Wigan Athletic. A fost cea de-a cincea victorie consecutiva in meciurile din campionat, infruntari, in care adversarii nu au reusit sa ii inscrie vreun gol.

Tocmai datorita acestor rezultate a venit pe locul 3, cu 72 de puncte.  Are si cel mai bun atac din Championship, cu 73 de reusite, spre deosebire de cele 71 pe care le are rivala sa.

  • Echipa probabila: Martin – Dalsgaard, Pinnock, Jansson, Henry – Marcondes, Nosgaard, Dasilva – Mbeumo, Watkins, Benrahma

Charlton Athletic

Din nou a fost invinsa in etapa anterioara, atunci cand a jucat pe terenul propriu. Millwall i-a fost superioara pe final de meci, atunci cand s-a inscris unicul gol al meciului. In afara acelui gol echilibrul a fost la ordineazilei. Astfel, a ramas pe loc neutru, respectiv pozitia a 19-a, cu 46 de puncte. Este egala lui Stoke City si are doar doua lungimi avans fata de prima echipa care acum cade in League One.

Marcheza si foarte putin, dovada ca are unul dintre cele mai slabe atacuri. 46 de reusite are formatia londoneza in ecle 41 de meciuri disputate. Tot atatea goluri a reusit si Luton Town, echipa care se afla pe ultimul loc in clasament si are cu sase puncte mai putine decat Armata Rosie.

  • Echipa probabila: Phillips – Lockyer, Pearce, Sarr – Oshiaja, Pratley, Cullen, Morgan, Purrington – Bonne, Hemed

In tur a fost 1-0 pentru Charlton, dar acel meci s-a jucat in fara anului trecut, cand altele erau calculele. Acum alta este treaba si dupa cum se prezinta situatia, Brentford ete superioara din toate punctele de vedere. Se vede asta si prin prisma clasamentului. Eu voi forta putin nota si voi da crezare atacului bun al gazdelor.

Pronosticuri fotbal Brentford vs Charlton: gazdele castiga la handicap, cota 1.90 la Unibet

CITESTE SI

More in Alte campionate