Connect with us

Ponturi Bundesliga Germania

Ponturi FC Augsburg vs Bochum – Bundesliga

Ponturi FC Augsburg vs Bochum

Ponturi FC Augsburg vs Bochum – Bundesliga

Augsburg si VfL Bochum isi disputa sambata, 2 septembrie 2023, de la ora 16:30, pe „WWK Arena”, partida cu numarul 3 din actuala editie a primei ligi germane de fotbal.

„Der blau” au avut castig de cauza in ambele dueluri din sezonul trecut, iar astazi, un nou triumf al lor ne-ar aduce un profit de 3.60 ori mai mare. Betano ne ofera o alternativa buna la goluri, acolo unde primim 1.72 la „peste 2.5”.

Prezentare cote Betano – FC Augsburg vs Bochum

Ponturi FC Augsburg vs Bochum

FC Augsburg

„Fuggerstadter” nu au izbutit sa rastoarne calculele hartiei in deplasarea de la Munchen, cu Bayern, acolo unde au pornit clar ca outsideri, iar acest lucru s-a reflectat si in teren, campioana en-titre reusind sa castige cu 3-1.

Asadar, trupa pregatita de Enrico Maassen a ramas cu punctul obtinut in egalul spectaculos de acasa cu Monchengladbach din prima etapa. Atunci, bavarezii terminau la egalitate 4-4 in compania celor de la Borussia.

Dupa primele lor 3 meciuri oficiale din actualul sezon competitional ne putem da clar seama dupa numarul ridicat de goluri primite, nu mai putin de 9, ca au mari carente in jocul defensiv. Daca vor sa obtina un rezultat bun, chiar si astazi cand intalnesc un adversar cam de acelasi nivel, trebuie sa elimine din aceste greseli evidente.

Echipa probabila: Dahmen; Engels, Bauer, Uduokhai, Pedersen; Maier, Rexhbecaj, Dorsch, Vargas; Michel, Demirovic

Bochum

„Die Unabsteigbaren” au dat piept cu vicecampioana en-titre Dortmund in runda precedenta. Au avut o evolutie neasteptat de buna, care le-a fost si rasplatita cu un punct. La finalul celor 90 de minute, am ramas cu impresia ca puteau obtine mai mult decat acel 1-1 de pe tabela.

Remarcam o imbunatatire considerabila a baietilor lui Thomas Letsch dupa evolutia din prima etapa. Atunci se deplasau in Svabia, pentru a juca contra celor de la Stuttgart. Intrau extrem de timorati in acea partida ce au pierdut-o la scor, 5-0.

S-au simtit bine in duelurile cu FC Augsburg din stagiunea precedenta. S-au impus in ambele dueluri, 0-1 aici pe „WWK Arena”, si 3-2 acasa pe 13 mai 2023. Un aspect care le-ar putea oferi un plus de moral inaintea acestei vizite.

Echipa probabila: Riemann; Masovic, Ordets, Bernardo; Passlack, Stoger, Losilla, Bero, Wittek; Asano, Hofmann

Ponturi FC Augsburg vs Bochum

Inclin sa cred ca vom vedea un duel spectaculos in Bavaria intre cele doua formatii. Faptul ca nu au castigat pana acum, ma fac sa cred ca acest lucru ii va motiva suplimentar pentru partida de astazi. Sunt doua echipe cu mari probleme din punct de vedere defensiv, acesta fiind si unul dintre principalele argumente pentru care am mers pe goluri aici. Asadar, merg pe „gg sau 3+” aici la o cota ce merita plasata pe biletele noastre de sambata.

Ponturi FC Augsburg vs Bochum – Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri –> Cota 1.42

More in Ponturi Bundesliga Germania