Connect with us

Ponturi Bundesliga Germania

Ponturi Frankfurt vs Darmstadt – Bundesliga

Ponturi Frankfurt vs Darmstadt

Ponturi Frankfurt vs Darmstadt – Bundesliga

Ultima partida a primei runde din Bundesliga se va connsuma pe „Deutsche Bank Park”, acolo unde Frankfurt da piept cu nou-promovata Darmstadt. Intalnirea va avea loc duminica, 20 august 2023, incepand cu ora 18:30.

Asa cum era deasteptat, „vulturii” sunt cotati cu prima de catre Betano care le atribuie o cota de 1.39. Pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori, primim 1.65 la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Frankfurt vs Darmstadt

Ponturi  Frankfurt vs Darmstadt

Frankfurt

Eintracht incepe noul sezon de Bundesliga cu un nume nou in functia de antrenor. Este vorba de Dino Toppmoller care a a semnat pe 1 iulie 2023 un contract pe 3 ani cu formatia ce a incheiat pe pozitia a saptea in sezonul trecut.

Debutul de sezon a fost unul excelent pentru „die adler”. I-au surclasat pe necunoscutii de la Lokomotive Leipzig, de care au trecut cu 0-7. Junior Dina Ebimbe a fost unul dintre cei mai buni jucatori al acestei intalnirii.

Conducerea gazdelor au facut si ceva miscari de trupe pentru a isi asigura un sezon pozitiv. Au cheltuit nu mai putin de 36.90 milioane de euro. Cel mai mult au platit 9 milioane de euro, pentru serviciile lui Willian Pacho si Hugo Larsson.

Echipa probabila: Trapp; Koch, Hasebe, Pacho; Buta, Ebimbe, Skhiri, Max; Lindstrom, Gotze; Kolo Muani

Darmstadt

Dupa 6 sezoane petrecute in Zweite Bundesliga, sub comanda lui Torsten Lieberknecht din 2021, au izbutit sa revina pe prima scena a fotbalului german. Acesta va fi doar al cincilea lor sezon petrecut in Bundesliga.

In primul duel oficial al sezonului, „die lilien” au dezamagit complet. Au pierdut la scor de neprezentare in prima runda din Cupa Germaniei, acolo unde Homburg le-a provocat un esec cu 3-0. Un aspect extrem de ciudat este ca au avut o posesie de nu mai putn de 81%.

Nici in partidele amicale, nou-promovata nu s-a descurcat prea bine. In cele 5 meciuri de verificare jucat ein aceata vara, nu au reusit sa castige niciunul, bifand doar doua „remize albe” in aceasta perioada si 3 esecuri. Un alt aspect deloc incurajator inaintea vizitei dificile ce se anunta pe „Deutsche Bank Park”.

Echipa probabila: Schuhen; Klarer, Zimmermann, Riedel; Nurnberger, Mehlem, Holland, Karic; Manu, Honsak; Hornby

Ponturi Frankfurt vs Darmstadt

Personal, ii vad clar ca favoriti pe cei de la Frankfurt care este net superioara la toate capitolele adversarilor de astazi. Evolutia celor de la Darmstadt din cupa Germaniei ma face sa ii vad clar ca outsideri in duelul de astazi in care cred ca vor pierde destul de clar, cel putin aceasta este opinia mea.

Ponturi Frankfurt vs Darmstadt – 1& Peste 1.5 goluri –> Cota 1.57

More in Ponturi Bundesliga Germania