Connect with us

Ponturi Bundesliga Germania

Ponturi Frankfurt vs VfL Bochum – Bundesliga

Ponturi Frankfurt vs VfL Bochum

Ponturi Frankfurt vs VfL Bochum – Bundesliga

Vineri, 31 martie 2023, incepand cu ora 21:30, pe „Deutsche Bank Park”, vom asista la primul meci al rundei cu numarul 26 din Bundesliga ce le va avea in prim-plan pe Frankfurt si VfL Bochum.

„Vulturii” sunt favoriti sa obtina cele 3 puncte, avand o cota de 1.55 la victorie din partea caselor de pariuri online. De cealalta parte, un succes produs de oaspeti ne-ar inmulti investitia de 6 ori la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Frankfurt vs VfL Bochum

Ponturi Frankfurt vs VfL Bochum

Frankfurt

Formatia antrenata de Oliver Glasner se afla intr-o criza evidenta de rezultate in campionat, acolo unde nu au mai izbutit sa castige de 4 etape. Ultimul succes reuseau sa il obtina tot in fata propriilor suporteri, dupa un 2-0 cu Bremen.

Precedenta aparitie din campionat a lui EIntracht s-a consumat la Berlin, cu cei de la Union. S-au intors cu mana goala de acolo, fiind invinsi cu scorul de 2-0. Nu au avut o evolutie deloc rea, mai ales in primele 45 de minute, insa precizia precara din fata portii si neatentia din partea secunda a facut ca sa se intoarca cu mana goala din capitala Germaniei.

Parcursul foarte slab din ultima vreme i-a indepartat putin de zona locurilor de Champions League, insa distanta ramane una recuperabila. Momentan, sunt pe pozitia a sasea, cu un total de 40 de puncte si un golaveraj pozitiv, de +10.

Echipa probabila: Trapp; Jakic, Hasebe, Ndicka; Knauff, Rode, Sow, Max; Kamada, Gotze; Kolo Muani

VfL Bochum

„Der blau” au trecut cu bine peste perioada ce le-a adus nu mai putin de 5 esecuri consecutive, iar la ora actuala vorbim de o echipa ce vine dupa doua triumfuri la rand inaintea acestei vizite dificile ce se anunta pe „Deutsche Bank Park”.

Doua succese foarte importante avand in vedere ca au venit contra unor adversari dificili. Dupa 0-2 la FC Koln, baietii lui Thomas Letsch au produs una dintre marile surprize ale rundei anterioare, atunci cand au castigat la limita, 1-0 contra lui RB Leipzig.

Datorita celor 6 puncte acumulate au izbutit sa paraseasca pentru moment zona retrogradarii. Momentan, oaspeti de astazi se afla pe locul 14, cu 25 de puncte. Este in continuare cea mai buna „incasatoare” de goluri din Bundesliga, cu 56 in 25 de meciuri.

Echipa probabila: Riemann; Osei-Tutu, Ordets, Masovic, Stafylidis; Osterhage, Losilla, Stoger; Asano; Antwi-Adjei, Hofmann

Ponturi Frankfurt vs VfL Bochum

Pauza competitionala a venit intr-un moment oportun pentru Eintracht care nu se afla in cea mai buna forma sportiva. De cealalta parte, oaspeti vin dupa doua victorii la Frankfurt si cu siguranta spera la un rezultat bun, chiar daca vor avea o misiune extrem de dificila. Voi miza pe valoarea superioara a gazdelor in aceasta confruntare si pe motivatia lor de a trece peste aceasta perioada nefasta. Asadar, m-am dus pe un „1 Solist” aici la o cota interesanta.

Ponturi Frankfurt vs VfL Bochum – 1 Solist –> Cota 1.55

More in Ponturi Bundesliga Germania