Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi Bundesliga Germania

Ponturi Hoffenheim vs Bochum – Bundesliga

Ponturi Hoffenheim vs Bochum

Ponturi Hoffenheim vs Bochum – Bundesliga

Sambata, 13 august 2022, incepand cu ora 16:30, pe PreZero Arena, echipa locala TSG Hoffenheim primeste vizita celor de la Bochum in etapa cu numarul 2 din Bundesliga.

Agentiile de pariuri online le ofera doar 1.57 la castigarea acestei partide de catre echipa gazda. De cealalta parte un triumf al oaspetilor ne-ar aduce un profit de 5.7 ori mai mare la ora actuala.

Prezentare cote Betano – Hoffenheim vs Bochum

Ponturi Hoffenheim vs Bochum

Hoffenheim

Clubul din Sinsheim a pierdut in prima deplasare oficiala din actualul sezon, 3-1 pe Borussia-Park in fata celor de la Monchengladbach. A fost o partida disputata in „conditii speciale” de formatia antreata de Andre Breitenreter, care a jucat cu un om mai putin inca din minutul 19 dupa ce austriacul Stefan Posch a vazut al doilea galben. Chiar si asa, au izbutit sa deschida scorul 5 minute mai tarziu, insa nu au putut mentine acelasi ritm de joc pana la finalul partidei.

Evolutia lor a fost clar afectata de acea eliminare. Gazdele de astazi au reusit sa isi creeze doar doua ocazii de gol din care una a fost transformata in gol de danezul Robert Skov. Daca nu vor avea parte de o noua „surpriza” neplacuta, cred ca vom vedea o alta fata a echipei in aceasta dupa-amiaza.

Adversari de astazi au izubtit sa castige ambele partide din setagiunea precedenta. Dupa 2-0 acasa, Bochum a castigat si pe PreZero Arena, scor 1-2, pe 2 aprilie.

In urma cu 5 zile, conducerea clubului a izbutit sa il imprumut pe fundasul lateral al celor de la RB Leipzig, Angelino. Un transfer care cu siguranta va aduce clar un plus de valoare.

Echipa probabila: Baumann; Vogt, Kabak, Nsoki; Kaderabek, Promel, Baumgartner, Samassekou, Skov; Kramaric, Rutter

Bochum

Nu s-au prezentat tocmai rau in primul meci jucat in fata propriilor suporteri, insa cei de la Mainz au fost mult mai atenti in repriza secunda si au izbutit sa castige cu 1-2 in urma unui gol marcat in minutul 77 de austriacul Karim Onisiwo.

Din punct de vedere statistic, echipa lui Thomas Reis a stat foarte bine in aceasta partide de debut. Au avut o posesie de 61% si si-au creat nu mai putin de 16 ocazii de gol din care doar 3 au fost finalizate pe spatiul portii lui Robin Zentner.

Lotul oaspetilor este cel mai slab evaluat din Bundesliga la ora actuala, 40.50 milioane de euro.

Echipa probabila: Reiman; Gamboa, Ordets, Heintz, Janko; Losilla, Stoger; Asano, Zoller, Holtmann; Hofmann

Ponturi Hoffenheim vs Bochum

Din punct de vedere valoris, gazdele stau mult mai bine si cred ca vor cu mare ardoare sa debuteze cu dreptul in fata propriilor suporteri. Mi se pare ca Bochum are nevoie de ceva intariri daca vor sa ramana si la anul in Bundesliga. Merg pe mana gazdelor aici care cred ca vor izbuti sa inscrie de cel putin doua ori.

Ponturi Hoffenheim vs Bochum – Gazdele – Peste 1.5 goluri –> Cota 1.47

More in Ponturi Bundesliga Germania