Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi Bundesliga Germania

Ponturi Monchengladbach vs FC Koln – Bundesliga

Ponturi Monchengladbach vs FC Koln

Ponturi Monchengladbach vs FC Koln – Bundesliga

Sambata, 16 aprilie 2022, de la ora 19:30, pe Borussia-Park, Monchengladbach primeste vizita celor de la FC Koln in etapa cu numarul 30 din Bundesliga.

„Die Fohlen” sunt vazuti usor favoriti inaintea acestei confruntari, iar casele de pariuri online le atribuie o cota de 1.98 la un eventual succes. De luat in considerare si cota de 1.60 pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori.

Prezentare cote Betano – Monchengladbach vs FC Koln

Ponturi Monchengladbach vs FC Koln

Monchengladbach

Trupa antrenata de Adi Hutter traverseaza una dintre cele mai bune perioada din actualul sezon. Victoria de pe terneul ultimei clasate Furth, cu 2-0, a fost al treilea succes si al patrulea rezultat pozitiv din ultimele 4 etape de campionat.

Parcursul excelent din ultiam vreme i-au dus pana pe pozitia a unsprezecea in campionatul intern, cu un total de 37 de puncte. Golaverajul lor arata ceva mai bine, insa ramane unul negativ, -11, cu 41 de goluri marcate si 52 incasate in 29 de meciuri.

In partida tur au pierdut destul de clar in fata celor de la Koln, cu un categoric 4-1. A fost a doua infrangere la rand in fata „tapilor”.

Echipa probabila: Sommer; Ginter, Elvedi, Beyer; Lainer, Neuhaus, Kone, Netz; Plea, Embolo; Thuram

FC Koln

Elevii lui Steffen Baumgart nu au intrat deloc bine in meciul din etapa trecuta jucat in compania celor de la Mainz, insa desi au fost condusi cu doua goluri pe tabela de marcaj, au reusit sa revina si sa castige cu 3-2. A fost al treilea rezultat pozitiv in ultimele 4 etape de campionat.

Au in continuare sanse foarte mari la ocuparea unui loc de cupa europeana la sfarsitul acestui sezon, aflandu-se pe 8, cu 43 de puncte la unul distanta de Hoffenheim care a pierdut din nou si traverseaza o forma destul de slaba. Este una dintre cele doua formatii din partea superioara a clasamentului care au golaveraj negativ, -2.

Echipa probabila: Schwabe; Schmitz, Kilian, Hubers, Hector; Skhiri, Ozcan; Ljubicic, Uth, Kainz; Modeste

Ponturi Monchengladbach vs FC Koln

Avem premisele unui meci frumos pe Borussia-Park, intre doua formatii ce inca aspira la un loc de cupa europeana. Pentru a isi indeplini acest obiectiv, Monchengladbach are mare nevoie de cele 3 puncte, pentru ca orice alt rezultat le-ar reduce si mai mult sansele la un loc de cupa europeana. „Tapii au avut prestatii remarcabile in deplasare si ma astept sa inscrie cel putin o data in meciul de astazi.

Ponturi Monchengladbach vs FC Koln – Ambele echipe inscriu –> Cota 1.52

CITESTE SI

More in Ponturi Bundesliga Germania