Connect with us

Ponturi Bundesliga Germania

Ponturi pariuri Bielefeld vs Union Berlin – Bundesliga

ponturi germania

Ponturi pariuri Bielefeld vs Union Berlin – Bundesliga

Duminica, 7 martie 2021, ora 19:30, se incheie etapa din Bundesliga cu partida dintre Bielefeld vs Union Berlin. Confruntarea va avea loc pe Bielefelder Alm si va conta in cadrul etapei cu numarul 24 din campionatul german.

Nu este de mirare ca operatorul online Betano o da ca favorita pe Union Berlin in aceasta confruntare. Vorbim totusi despre doua formatii ce au in acest sezon obiective total diferite. Avem o cota de 3.85 pentru o victoria a celor de la Bielefeld pe teren propriu. Pe cealalta parte, Union Berlin primeste o cota de 2.02 pentru un succes in deplasare.

Prezentare cote Betano – Arminia Bielefeld vs FC Union Berlin

Bielefeld

Este una dintre echipele modeste ale campionatului din Germania. In acest moment echipe se afla intr-o pozitie foarte dificila in clasament.

Trupa lui Uwe Neuhaus se afla in zona rosie a clasamentului, mai precis pe locul 17 in Bundesliga. In cele 23 de etape disputate, echipa a reusit sa acumuleze doar 18 puncte. Putem specifica faptul ca in acest moment Bielefeld are un meci mai putin faza de celelalte formatii din Bundesliga.

Rezultatele din ultima perioada nu au oferit prea multa incredere. Acestia au pierdut in ultimele 2 etape la scor de neprezentare, adversare fiind Wolfsburg si Dortmund.

ECHIPA PROBABILA: Ortega – Brunner, Pieper, Nilsson, Laursen – Prietl, Hartel – Doan, Vlap, Cordoba – Klos

Union Berlin

Echipa fondata in anul 1966 se descurca destul de bine in actuala stagiune din campionat. Trebuie sa spunem faptul ca Union Berlin este in continuare o echipa fara prea mari pretentii.

Trupa lui Urs Fischer se afla in ecest moment pe locul 7 in campionat la 5 puncte  in spatele lui Dortmund. Dupa cum se observa, clasamentul este foarte strans in Bundesliga si orice rezultat poate afecta ordinea echipelor.

In ultima etapa acestia au remizat pe teren propriu cu Hoffenheim, scor 1-1. In aceasta etapa, echipa poate profita de pasul gresit facut de Dortmund. Cu o victorie in acest meci se pot apropria la 2 lungimi distanta de locul de Europa.

ECHIPA PROBABILA: Karius – Knoche, Schlotterbeck, Friedrich – Trimmel, Gentner, Andrich, Bulter – Ingvartsen, Kruse – Pohjanpalo

Bielefeld este disperata sa obtina un nou rezultat pozitiv. In acest moment echipa se afla in zona rosie a clasamentului si orice pas gresit o poate costa. Pe cealalta parte, Union Berlin pare ca este o echipa mult mai echlibrata. Din acest motiv vom miza in aceasta confruntare pe echipa oaspete.

Ponturi pariuri Bielefeld vs Union Berlin – Bundesliga

X2 & sub 3,5 goluri in meci, cota 1.60 la Betano

CITESTE SI

More in Ponturi Bundesliga Germania