Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi Bundesliga Germania

Ponturi pariuri Bremen vs Schalke – Bundesliga

Ponturi pariuri Bremen vs Schalke – Bundesliga

Ponturi pariuri Bremen vs Schalke – Bundesliga

Sambata, de la ora 16:30, pe Weserstadion din Bremen, Werder si Schalke se dueleaza in etapa 19 din Bundesliga.

Werder Bremen

O echipa a extremelor, Werder Bremen cand leaga meciuri in care se inscriu putine goluri, cand reuseste sa produca surpriza intr-un mod spectaculos.  Meciul pe care ea l-a sustinut in compania Herthei s-a incadrat in cea de-a doua categorie. S-a impus cu 4-1 si asta in conditiile in care a fost echipa vizitatoare.

Gladbach este singura in fata careia a cedat in precedentele patru jocuri si nu au fost deloc meciuri usoare..Tocmai bine pentru ea, deoarece s-a indepartat putin de zona rosie si pentru moment priveste detasata lupta pentru evitarea retrogradarii. Se afla pe locul 13, cu 21 de puncte, sase peste Koln, echipa care se afla pe loc de baraj. Urmeaza meci de cupa pentru ea si apoi vizita la Bielefeld.

Augustinsson, Erras, Fullkrug si Gross sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Pavlenka – Veljkovic, Moisander, Friedl – Gebre Selassie (c), Bittencourt, Eggestein, Mbom, Agu – Sargent, Schmid

Schalke

Am facut cateva lucruri bune, dar si altele mai putin bune. Golurile lui Bayern au venit prea usor din perspectiva mea. Trebuie sa ne asezam mai repede pe pozitii.” – a declarat antrenorul lui Schalke,m Cristian Gross, citat de site-ul lui Schalke..

Meciul si esecul pentru Schalke, asta s-a intamplat in precedentele trei etape si implicit in 13 din cele 18 jocuri deja disputate. Nu mira pe nimeni locul 18 pe care se afla, cu 7 puncte acumulate. De altfel, foarte multe etape a stat pe ultima pozitie si asta pentru ca a avut nevoie de 14 meciuri pentru a se bucura de primul succes stagional.

In runda anterioara a pierdut cu 0-4 meciul pe care l-a jucat in compania lui Bayern Munchen. Cu alte cuvinte, a fost diferenta reala dintre ea si campioana & actualul lider. In urma golurilor incasate a ajuns la 48 de goluri incasate si doar 14 marcate. Asta face sa aiba cea mai slaba defensiva si cea mai slaba ofensiva.

Bentaleb, Ludewig, Paciencia, Sane si Skrzybsk absenteaza din motive medicale. Huntelaar si Kolasinac sunt si ei incerti.

  • Echipa probabila: Fährmann – William, Kabak, Nastasic, Kolasinac (c) – Stambouli, Serdar – Raman, Uth, Harit – Hoppe

In turul campionatului Bremen s-a impus cu 3-1 si a obtinut a doua victorie consecutiva in jocurile contra lui Schalke. Acum este favorita din nou si are toate motivele sa spere la un nou succes, cu atat mai mult cand este si echipa gazda. Nesiguranta defensivei din Gelsenkirchen ma face sa cred ca din nou va incasa goluri si la final jucatorii vor termina cu capul in jos.

Ponturi pariuri Bremen vs Schalke:gazdele inscriu peste 1.5 goluri, cota 1.88 la Betano

CITESTE SI

More in Ponturi Bundesliga Germania