Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi Bundesliga Germania

Ponturi pariuri Eintracht Frankfurt vs Bielefeld – Bundesliga

Ponturi pariuri Eintracht Frankfurt vs Bielefeld

Ponturi pariuri Eintracht Frankfurt vs Bielefeld – Bundesliga

Eintracht Frankfurt vs Bielefeld este partida de inaugurare a rundei cu numarul 20 din Bundesliga. Confruntarea va avea loc vineri, 21 ianuarie 2022, de la ora 21:30, pe Deutsche Bank Park.

„Vulturii” sunt in cautarea primului succes din acest an si pentru acest pronostic avem o cota de 1.82. Pe cealalta parte, formatie oaspete este cotata in acest moment cu 4.25 de catre agentiile de pariuri online.

Prezentare cote Betano – Eintracht Frankfurt vs Bielefeld

Ponturi pariuri Eintracht Frankfurt vs Bielefeld

Eintracht Frankfurt

Formatia lui Oliver Glasner a venit doar cu un singur punct din deplasarea de la Augsburg, incheiat, scor 1-1. Desi nu au reusit sa castige in 2022 sunt angrenati in continuare cu sanse foarte mari pentru ocuparea unui loc de cupa europeana. Se pozitioneaza pe 8 in Bundesliga, cu 28 de puncte si un golaveraj pozitiv, +2.

Doar Borussia Dortmund si Hertha Berlin au plecat cu toate cele 3 puncte de pe Deutsche Bank Park in actuala stagiune.

De remarcat forma excelenta prin care trece Rafael Borre. Columbianul a fost mai tot timpul decisiv pentru echipa sa in ultimele etape si a ajuns jucatorul cu cele mai bune cifre din ofensiva gazdelor, cu 6 goluri marcate si 4 pase decisive.

Echipa probabila: Trapp; Hasebe, Ndicka, Tuta; Chandler, Rode, Sow, Kostic; Kamada, Lindstrom, Borre

Bielefeld

Trupa pregatita de Frank Kramer si-a pastrat perioada de invicibilitate si dupa meciul din runda trecuta si a ajuns la 4 meciuri fara infrangere in Bundesliga. In ultima partida au jucat in compania ultimei clasate, Furth, incheiat la egalitate scor 2-2.

Se afla in continuare in zona rosie a clasamentului, insa au urcat o pozitie fata de etapa precedenta, pana pe 16 la egalitate de puncte cu penultima clasata, VfB Stuttgart, ambele avand cate 18 puncte acumulate.

Sunt fara victorie in fata celor de la Eintracht Frankfurt din 11 noiembrie 2006. De atunci s-au mai consumat 9 confruntari intre cele doua formatii.

Echipa probabila: Ortega; Brunner, Pieper, Nilsson, Andrade; Schopf, Castro, Okugawa; Wimmer, Kruger, Lasme

Ponturi pariuri Eintracht Frankfurt vs Bielefeld

Usor favorita porneste Frankfurt care trebuie sa castige astazi pentru a ramane in zona superioara a clasamentului. Bielefeld este o formatie ce sta exceleta din punct de vedere defensiv, tinand cont de locul pe care il ocupa in campionat. Voi merge pe mana gazdelor in acest duel, insa nu cred ca vor avea o misiune prea usoara.

Ponturi pariuri Eintracht Frankfurt vs Bielefeld – Bundesliga – 1X si Sub 4.5 goluri –> Cota 1.55

CITESTE SI

More in Ponturi Bundesliga Germania