Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi Bundesliga Germania

Ponturi pariuri Mainz vs VfB Stuttgart – Bundesliga

Ponturi pariuri Mainz vs VfB Stuttgart

Ponturi pariuri Mainz vs VfB Stuttgart – Bundesliga

Runda cu numarul 30 din prima liga germana le aduce fata in fata pe Mainz si VfB Stuttgart. Partida este programata sambata, 16 aprilie 2022, cu incepere de la ora 16:30, pe MEWA Arena.

Cu un parcurs excelent pe teren propriu in acest sezon, este de luat in serios cota de 2.00 oferita pentru victoria gazdelor de catre cei de la Betano. Un triumf al formatiei vizitatoare ne-ar aduce un profit de 3.75 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Mainz vs VfB Stuttgart

Ponturi pariuri Mainz vs VfB Stuttgart

Mainz

„Die Nullfunfer” traverseaza o forma destul de nefasta in care nu a mai castigat de 3 etape. In ultimul meci s-au deplasat la FC Koln, acolo de unde s-au intors cu mana goala, in urma unei infrangerii cu 3-2. Un esec destul de dureros, tinand cont ca au avut un avantaj de doua goluri pe tabela de marcaj.

Trupa pregatita de Bo Svensson este destul de linistita in campionat, aflandu-se pe locul 10, avand un total de 38 de puncte de puncte si un golaveraj pozitiv, +7, gratie celor 43 de goluri inscrise pana acum si doar 36 primite.

Doar Borussia Dortmund si Union Berlin au plecat invingatoare de pe MEWA Arena in aceasta stagiune de campionat. In restul de 12 partide au bifat 9 succese si 3 rezultate de egalitate. De remarcat si faptul ca este formatia cu cele mai putine goluri primite acasa din Bundesliga, cu doar 8 goluri incasate.

Echipa probabila: Zentner; Nemeth, Bell, Niakhate; Widmer, Stach, Kohr, Caricol; Boetius, Onisiwo, Burkardt

VfB Stuttgart

Svabii nu au rezistat foarte mult in fata celor de la Dortmund in runda trecuta, iar in minutul 12 erau deja condusi. In cele din urma Borussia a mai punctat inca o data prin Julian Brandt, iar scorul final a fost de 0-2.

Trupa pregatita de Pellegrino Matarazzo este prima deasupra liniei de retrogradare, pe 15 mai exact, cu 27 de puncte, cu unul mai mult fata de locul ce duce la barajul pentru salvare. Au a treia cea mai slaba aparare din campionat, cu 53 de goluri incasate pana acum.

Au fost multe absente pentru meciul de astazi. Lista este destul de lunga, insa printre cele mai importante lipse se numara cea a lui: Sasa Kalajdzic (golgheterul echipei); Atakan Karazor (suspendat) sau cea a lui Wataru Endo care este incert pentru astazi.

Echipa probabila: Muller; Stenzel, Mavropanos, Ito, Sosa; Endo, Mangala, Anton; Fuhrich, Tomas, Marmoush

Ponturi pariuri Mainz vs VfB Stuttgart

O vad ca favorita pe Mainz care s-a descurcat excelent in meciurile de acasa. Imi este greu sa cred ca svabii vor obtine mai mult de un egal din aceasta deplasare, insa au facut fata destul de bine in ciuda problemelor de lot din ultima vreme.

Ponturi pariuri Mainz vs VfB Stuttgart – Gazdele castiga cel putin o repriza –> Cota 1.65

CITESTE SI

More in Ponturi Bundesliga Germania