Connect with us

Ponturi Bundesliga Germania

Ponturi pariuri TSG Hoffenheim vs Freiburg – Bundesliga

Ponturi pariuri TSG Hoffenheim vs Freiburg

Ponturi pariuri TSG Hoffenheim vs Freiburg – Bundesliga

Runda cu numarul 32 din Bundesliga le aduce fata in fata pe TSG Hoffenheim si Freiburg. Partida se va desfasura sambata, 30 aprilie 2022, la ora 19:30, pe PreZero Arena.

Sunt doua formatii cu un stil destul de ofensiv, de aceea cred ca este de luat in considerare cota de 1.62 oferita de casele de pariuri online pentru a vedea tabela schimbata de cel putin 3 ori. Usor favorita porneste echipa gazda care este cotata cu 2.47.

Prezentare cote Betano – TSG Hoffenheim vs Freiburg

Ponturi pariuri TSG Hoffenheim vs Freiburg

TSG Hoffenheim

Finalul de sezon nu o gaseste pe echipa din Sinsheim in cea mai buna forma sportiva. Egalul de la Frankfurt, scor 2-2, a fost al saselea la rand in care nu au izbutit sa castige in prima liga germana. A fost a doua remiza la rand, dupa ce in meciul precedent de acasa au terminat la egalitate cu lanterna rosie a clasamentului, 0-0.

Parcursul slab din ultima vreme i-au scos in afara locurilor de cupe europene. Sunt doar pe 8 in acest moment, cu un total de 46 de puncte si un golaveraj pozitiv, +5, cu 52 de goluri marcate si 47 incasate. Nu au mai castigat acasa de 3 etape, perioada in care au bifat doua egaluri si au suferit o infrangere.

Echipa probabila: Baumann; Kaderabek, Vogt, Adams; Bebou, Samassekou, Stiller, Raum; Baumgartner; Kramaric, Rutter

Freiburg

„Brazilienii din Breisgau” ne-au oferit un meci excelent in etapa trecuta, atunci cand au incheiat la egalitate meciul de acasa, scor 3-3 cu Monchengladbach. Desi au fost condusi cu doua goluri pe tabela de marcaj, au revenit, insa oaspeti au inscris golul egalizator in minutul 93.

Lupta pentru un loc de Champions League in acest moment, aflandu-se pe pozitia a cincea, avand in cont 52 de puncte. Nu au mai pierdut in deplasare de pe 5 februarie 2022, de la un 1-0 cu Koln. De atunci au mai bifat 6 rezultate pozitive consecutive.

Au proncetaj de 100% in precedentele 3 vizite pe PreZero Arena, de fiecare data marcand cel putin 3 goluri.

Echipa probabila: Flekken; Kubler, Lienhart, N Schlotterbeck, Gunter; Eggestein, Hofler; Sallai, Jeong, Grifo; Holer

Ponturi pariuri TSG Hoffenheim vs Freiburg

Avem premisele unui meci cu goluri intre doua formatii ce spera sa obtina un loc de cupa europeana la sfarsitul acestei stagiuni. Freiburg mi se pare echipa mai solida in momentul de fata si nu m-ar mira sa plece cu toate cele 3 puncte. Totusi, ma voi duce pe un pronostic pe goluri care cred ca are sanse foarte mari de reusita.

Ponturi pariuri TSG Hoffenheim vs Freiburg – Peste 2.5 goluri –> Cota 1.62

CITESTE SI

More in Ponturi Bundesliga Germania