Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi Bundesliga Germania

Ponturi pariuri VfL Wolfsburg vs Mainz – Bundesliga

Ponturi pariuri VfL Wolfsburg vs Mainz

Ponturi pariuri VfL Wolfsburg vs Mainz – Bundesliga

VfL Wolfsburg vs Mainz este duelul ce inaugureaza etapa cu numarul 31 din Bundesliga. Meciul va avea loc vineri, 22 aprilie 2022, de la ora 21:30, Volkswagen Arena.

Casele de pariuri online preconizeaza un duel foarte echilibrat, iar pentru un rezultat de egalitate primim o cota de 3.25. Totusi, usor favoriti pornesc „lupii” care daca ar castigat ne-ar asigura o cota de 2.50.

Prezentare cote Betano – VfL Wolfsburg vs Mainz

Ponturi pariuri VfL Wolfsburg vs Mainz

VfL Wolfsubrg

Trupa pregatita de Florian Kohfeldt a venit cu tolba plina de pe Signal Iduna Park, acolo unde au incasat 6 goluri si au marcat doar unul. A fost a patra infrangere suferita in precedentele 5 meciuri din prima liga germana.

Cu 4 etape ramase de disputat, gazdele de astazi se pozitioneaza pe pozitia a treisprezecea, avand in cont 34 de puncte si un golaveraj negativ, -17, avand doar 34 de goluri marcate si 51 primite. Distanta fata de zona roseia a clasamentului este de doar 6 puncte, asa ca trebuie sa arate altceva in acest final de sezon pentru a nu avea probleme.

Nu au avut cea mai buna prestatie pe MEWA Arena, pierzand la scor de neprezentare in fata celor de la Mainz, scor 3-0.

Echipa probabila: Casteels; Mbabu, Bornauw, Brooks; Baku, Schlager, Arnold, Gerhardt; Wind, Kruse; Nmecha

Mainz

Au avut o prestatie foarte stearsa in ultima etapa de campionat disputata in compania celor de la VfB Stuttgat, partida incheiata nedecisa, scor 0-0. Cu acest egal au oprit seria de doua infrangeri la rand din campionatul intern.

Sunt fara obiectiv pe acest final de stagiune, aflandu-se pe pozitia a noua, cu un total de 39 de puncte si un golaveraj pozitiv, +7. Doar 8 puncte au reusit sa acumulze din cele 15 deplasari de pana acum. Doar ultima clasata Furth sta mai prost la acest capitol.

Este formatia cu cele mai multe interceptii per meci din campionatele de top ale Europei, cu 13.3.

Echipa probabila: Zentner; Nemeth, Bell, Niakhate; Widmer, Stach, Kohr, Boetius, Caricol; Onisiwo, Burkardt

Ponturi pariuri VfL Wolfsburg vs Mainz

Cele doua formatii nu traverseaza cea mai buna forma in acest moment. Cei de la Wolfsburg cred ca isi propun in principal sa nu piarda astazi pentru a nu intra in hora pentru evitarea retrogradarii. Mainz este o formatie destul de linistita in acest moment si nu cred ca vor face o mare tragedie daca nu vor castiga.

Ponturi pariuri VfL Wolfsburg vs Mainz – 1X si Sub 5.5 goluri –> Cota 1.47

CITESTE SI

More in Ponturi Bundesliga Germania