Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi Bundesliga Germania

Ponturi pariuri Werder Bremen vs Stuttgart – Bundesliga

Ponturi pariuri Werder Bremen vs Stuttgart

Ponturi pariuri Werder Bremen vs Stuttgart – Bundesliga

Werder Bremen primeste vizita celor de la Stuttgart in etapa cu numarul 2 din Bundesliga. Partida va avea loc sambata, 13 august 2022, incepand cu ora 16:30, pe Wohnivest Weserstadion.

Nou-promovata primeste statutul de favorita inaintea acestei confruntari, primind o cota de 2.30 din partea celor de la Betano. O victorie a svabilor astazi ne-ar asigura o cota de 3.00 in momentul de fata.

Prezentare cote Betano – Werder Bremen vs Stuttgart

Ponturi pariuri Werder Bremen vs Stuttgart

Werder Bremen

„Alb-verzii” s-au deplasat pe Volkswagen Arena in primul meci de la revenirea pe prima scena a fotbalului german. Nu au avut o evolutie deloc rea contra lui VfL Wolfsburg, acolo unde au terminat la egalitate, scor 2-2. Cu mai multa atentie ar fi putut sa obtina toate cele 3 puncte, insa gazdele partidei au egalat situatia printr-un gol marcat in minutul 84.

Ole Werner se poate declara multumit dupa acest debut pozitiv de sezon. Reamintim, ca in primul joc oficial din acest sezon au izbutit sa isi respecte statutul de favoriti in prima runda din Cupa Germaniei si sa treaca cu 2-1 de catre cei de la Cottbus.

Nu au mai castigat in fata svabilor de pe 2 mai 2016. Atunci obtineau o victorie spectaculoasa, cu 6-2, chiar pe Wohnivest Weserstadion.

Echipa probabila: Pavlenka; Pieper, Veljkovic, Friedl; Weiser, Bittencourt, Groß, Stage, Jung; Burke, Ducksch

Stuttgart

Oaspeti au avut o misiune foarte dificila in primul meci oficial din campionat. Au primit vizita celor de la RB Leipzig, in fata carora nu au avut o evolutie tocmai rea in special in prima parte, cand au fost si marcate ambele goluri in duelul terminat, 1-1.

Elevii lui Pellegrino Matarazzo nu au castigat decat o singura data in sezonul trecut pe teren strain in cele 17 jocuri din campionat. A fost un 0-2 obtinut la Wolfsburg, pe 11 decembrie 2021. In restul partidelor au bifat 8 rezultate de egalitate si au suferit tot atatea esecuri.

Primul duel oficial din acest sezon s-a consumat in deplasare. La Dresda, acolo unde s-au impus gratie golului marcat de Darko Churlinov.

Echipa probabila: Muller; Mavropanos, Anton, Ito; Vagnoman, Fuhrich, Endo, Ahamada, Mvumpa; Kalajdzic, Tomas

Ponturi pariuri Werder Bremen vs Stuttgart

Valoric, formatia svaba sta mult mai bine insa, Werder a demonstrat chiar in prima etapa ca poate pune probleme chiar si atunci cand porneste cu statutul de outsidera. Ma astept la un meci cu goluri in care cred ca cele doua echipe pornesc cu sanse egale la victorie.

Ponturi pariuri Werder Bremen vs Stuttgart – Ambele echipe inscriu –> Cota 1.55

More in Ponturi Bundesliga Germania