Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi Bundesliga Germania

Ponturi RB Leipzig vs TSG Hoffenheim – Bundesliga

Ponturi RB Leipzig vs TSG Hoffenheim

Ponturi RB Leipzig vs TSG Hoffenheim – Bundesliga

RB Leipzig vs TSG Hoffenheim este duelul ce inchide runda cu numarul 29 din Bundesliga. Partida se va desfasura duminica, 10 aprilie 2022, incepand cu ora 20:30, pe Red Bull Arena.

Desi cele doua formatii sunt despartite doar de doua locuri in clasament, operatorul online Betano le ofera o cota de doar 1.50 gazdelor la victorie. Un succes al oaspetilor ne-ar inmulti investitia de 5.4 ori la ora actuala.

Prezentare cote Betano – RB Leipzig vs TSG Hoffenheim

Ponturi RB Leipzig vs TSG Hoffenheim

RB Leipzig

Joi au primit vizita italienilor de la Atalanta in prima mansa a sferturilor de finala din Europa League, in compania carora au terminat la egalitate, scor 1-1, iar calificarea se va decide la Bergamo. A fost al treisprezecelea meci fara infrangere pentru trupa pregatita de Domenico Tedesco.

In ultimul meci de campionat au avut o prestatie excelenta pe Signal Iduna Park, acolo unde s-au impus fara prea multe emotii, scor 1-4. Rezultatele excelente din ultima vreme i-au dus pana pe locul 4, cu 48 de puncte si un golaveraj excelent, +30.

Sunt neinvinsi pe Red Bull Arena de pe 18 decembrie 2021. De atunci au mai jucat 9 partide in fata propriilor suporteri in care au bifat 5 succese si 4 rezultate de egalitate.

Echipa probabila: Gulacsi; Simakan, Orban, Gvardiol; Klostermann, Laimer, Kampl, Angelino; Olmo; Nkunku, Silva

TSG Hoffenheim

Echipa din Sinsheim a intrat intr-o noua serie de rezultate negative. Infrangerea surprinzatoare de acasa cu nou-promovata Bochum, scor 1-2, a fost a doua la rand si a treia etapa in care nu au izbutit sa castige in campionatul intern.

Sunt in continuare in zona locurilor de cupe europene, insa daca o vor tine pe aceeasi serie de rezultate, nu se vor mai afla pentru prea multa vreme acolo. Sunt pe 6 dupa 28 de etape scurse, cu 44 de puncte si detin un golaveraj pozitiv, +8.

Sebastian Hoeness nu se va putea baza pe Kevin Akpoguma, Kevin Vogt si David Raum pentru astazi, totii 3 fiind suspendati.

Echipa probabila: Baumann; Posch, Nordtveit, Richards; Kaderabek, Samassekou, Stiller, Larsen; Baumgartner; Bebou, Kramaric

Ponturi RB Leipzig vs TSG Hoffenheim

Balanta inclina catre un succes al gazdelor care traverseaza o forma excelenta in acest moment. Hoffenheim se afla intr-o cadere evidenta de forma , insa au calitatea si forta ofensiva pentru a obtine un rezultat pozitiv pe Red Bull Arena.

Ponturi RB Leipzig vs TSG Hoffenheim – Peste 2.5 goluri –> Cota 1.50

CITESTE SI

More in Ponturi Bundesliga Germania