Connect with us

Ponturi Bundesliga Germania

Ponturi Stuttgart vs Monchengladbach – Bundesliga

Ponturi Stuttgart vs Monchengladbach

Ponturi Stuttgart vs Monchengladbach – Bundesliga

„Mercedes-Benz Arena” va gazdui confruntarea dintre Stuttgart si Monchengladbach, ce va avea loc sambata, 29 aprilie 2023, incepand cu ora 16:30. Meciul face parte din cadrul rundei a treizecea – Bundesliga.

Ultimele 6 intalniri directe s-au incheiat in „GG”, iar astazi un astfel de pronostic ne-ar inverzi o cota de 1.65. Operatorul online Betano le ofera prima sansa la victorie svabilor, care sunt cotati cu 1.87.

Prezentare cote Betano – Stuttgart vs Monchengladbach

Ponturi Stuttgart vs Monchengladbach

Stuttgart

Se pare ca venirea lui Sebastian Hoeness are impactul pe care conducerea svabilor spera o sa aiba in momentul numirii acestuia ca antrenor principal. De la venirea fostului tehnician de la Hoffenheim, echipa este neinvinsa in cele 4 jocuri disputate.

Miza partidei de la Augsburg a fost una importanta, iar rezultatul de egalitate obtinut pe „WWK Arena”, scor 1-1, nu este unul tocmai rau. Remiza au scos si din precedenta apartie de acasa. Atunci terminau 3-3 in compania liderului actual, Borussia Dortmund.

Cu 5 etape ramase de disputat, „die roten” sunt pe loc de baraj, avand un total de 25 de puncte. Avand in vedere jocul prestat si rezultatele bune din perioada recedenta, pot spera chiar la o salvare directa, Bochum, prima echipa aflata in afara locurirlo retrogradabile, fiind la doar doua puncte distanta.

Echipa probabila: Bredlow; Mavropanos, Anton, Zagadou; Vagnoman, Endo, Karazor, Sosa; Mvumpa, Fuhrich; Guirassy

Monchengladbach

Seria pozitiva de 4 meciuri la rand fara esec a Borussiei a fost oprita de Union Berlin, weekendul trecut. Au cedat in fata echipei de pe locul 3, scor 0-1, intr-o partida consumata chiar pe ” Borussia-Park”. Dupa aspectul jocului ar fi meritat macar o remiza, insa imprecizia de finalizare si-a spus in cele din urma cuvantul.

Deplasarile le-au dat mari „batai de cap” elevilor lui Daniel Farke in ultima vreme. Nu au mai castigat intr-o partida jucata departe de casa de pe 28 ianuarie, cand se impuneau cu 1-4 pe terenul celor de la Hoffenheim. De atunci au legat 5 vizite fara succes pe teren strain.

Spre deosebire de adversari lor, „die fohlen” au parte de un final linistit de stagiune. Se situeaza undeva la mijocul clasamentului din Bundesliga, pe 10 mai exact, cu 36 de puncte acumulate si un golaveraj negativ, de -3.

Echipa probabila: Omlin; Scally, Itakura, Elvedi, Netz; Stindl, Neuhaus, Weigl, Kramer, Hofmann; Plea

Ponturi Stuttgart vs Monchengladbach

Svabii vin cu un moral pozitiv inaintea acestui meci extrem de important pentru ei. Intalnesc Monchengladbach, echipa fara un obiectiv anume si ce a avut evolutii modeste in deplasare in ultima perioada. Avand in vedere cele doua defensive si faptul ca Stuttgart este echipa ce o vad mai decisa sa obtina un rezultat poziti astazi, cred ca pronosticul de „1X& Peste 1.5 goluri” este unul foarte potrivit aici.

Ponturi Stuttgart vs Monchengladbach – 1X& Peste 1.5 goluri –> Cota 1.55

CITESTE SI

More in Ponturi Bundesliga Germania