Connect with us

Ponturi Bundesliga Germania

Ponturi Toulouse vs Clermont – Ligue 1

Ponturi Toulouse vs Clermont

Ponturi Toulouse vs Clermont – Ligue 1

Duminica, 3 septembrie 2023, de la ora 14:00, pe „Stadium Municipal” vom asista la primul duel al zilei din Ligue 1 ce se va consuma intre Toulouse si Clermont. Meciul face parte din cadrul rundei cu numarul 4.

„Le Tefece” primesc statut de favoriti inaintea acesteui duel in care sunt cotati cu 2.00 de catre casele de pariuri online.

Prezentare cote Betano – Toulouse vs Clermont

Ponturi Toulouse vs Clermont

Toulouse

Baietii lui Carles Martínez Novell s-au deplasat pe „Stade de la Meinau” in runda anterioara”, acolo unde au dat piept cu cei de la RC Strasbourg. S-au intors cu mana goala din aceasta vizita pe care au pierdut-o cu scorul de 2-0.

Un esec absolut meritat al castigatoarei Cupei Frantei din sezonul trecut care a avut o evolutie extrem de stearsa. Doar 7 ocazii de gol au izbutit sa isi creeze, din care doar unul cadrat pe spatiul portii echipei adverse.

Dupa 3 meciuri jucate, „les violets” se situeaza pe a unsprezecea, cu un total de 4 puncte. Golaverajul lor este unul negativ la ora actuala, -1, avand 3 reusite si 4 goluri incasate. In singurul meci jucat acasa pana acum, au scos o remiza de 1-1 din cofruntarea jucata cu campioana en-titre PSG.

Echipa probabila: Restes; Desler, Costa, Nicolaisen, Diarra; Sierro, Genreau, Casserers Jr; Aboukhlal, Magri, Dallinga

Clermont

Atmosfera este una extrem de tensionata in tabara oaspetilor ca urmare a rezultatelor negative din debutul de sezon. La ora actuala, trupa antrenata de Pascal Gastien a ramas singura fara punct acumulat dupa 3 etape. Asadar, inaintea acestei vizite pe „Stadium Municipal”, au statut de „lanterna rosie”.

Desi asteptarile lor erau extrem de mari inaintea partidei de acasa cu Metz din runda precedenta, pe campul de joc lucrurile au stat total diferit. S-au aflat la conducerea jocului, insa pe tabela doar nou-promovata a izbutit sa puncteze si sa castige cu 0-1.

Singura lor deplasare de pana acum s-a consumat la Reims, acolo unde au pierdut cu 2-0. Sa remarcam ca au izbutit sa castige in vizita pe care le-au facut-o celor de la Toulouse in editia trecuta de Ligue 1, cand au castigat la liita scor 0-1.

Echipa probabila: Diaw; Seidu, Ogier, Pelmard; Zeffane, Gonalons, Gastien, Borges; Saracevic, Boutobba, Andric

Ponturi Toulouse vs Clermont

Evolutiile din debutul de sezon o indica clar favorita pe Toulouse din punctul meu de vedere. Oaspeti au un inceput precar de sezon, dovada clara fiind rezultatele inregistrate de ei pana acum. Fara a ma lungi foarte mult aici, cred ca este o oportunitate foarte buna pentru gazde de a isi trece in cont a doua victorie stagionala.

Ponturi Toulouse vs Clermont – 1 Solist –> Cota 2.00

More in Ponturi Bundesliga Germania