Connect with us

Ponturi Bundesliga Germania

Pronosticuri fotbal Schalke vs Leverkusen – Bundesliga

Pronosticuri fotbal Schalke vs Leverkusen – Bundesliga

Pronosticuri fotbal Schalke vs Leverkusen – Bundesliga

Duminica, de la ora 19:00, pe Veltins Arena din Gelsenkirchen, Schalke 04 si Bayer Leverkusen se vor duela in runda a 10-a din Bundesliga.

Schalke

Termina octombrie si incepea noiembrie intr-o nota optimista. A reusit sa joace un fotbal bun si lega pentru prima oara in acest sezon trei meciuri consecutive. Insa, totul a fost un foc de paie, drept urmare a inceput sa piarda pe banda rulanta. Drept dovada, in runda anterioara s-a prezentat timid, iar jocul cu Borussia Monchengladbach s-a terminat 1-4.

Dupa doua infrangeri consecutive si sase in intreg sezonul, a ramas pe ultimul loc. Schalke este singura echipa din acest sezon care pana in runda a 10-a nu a reusit sa se bucure de succes. Are ocazia sa o fata duminica, dar din nou este outsider, Unibet oferindu-i o cota de 6.40 pentru un eventual succes.

  • Echipa probabila: Langer – Thiaw, Stambouli, Nastasic – Ludewig, Mascarell (c), Serdar, Oczipka – Uth – Skrzybski, Raman

Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen tine fruntea sus atat in competitiile interne, cat si in cele externe. Joi seara a avut meci in Europa League, acolo unde n-a avut emotii in compania lui Nice. Desi a evoluat in Franta, a castigat cu 3-2 si drept urmare, si-a permis sa incheie deja socotelile cu aceasta faza. Desi mai este o etapa, se afla in postura echipei calificate matematic.

La fel de bine merge si in meciurile din Bundesliga, o competitie unde nu stie ce inseamna sa pierzi. In runda anterioara a jucat timid, jocul contra Herthei Berlin s-a terminat 0-0, da ea se afla pe podium. Ocupa locul al treilea, cu 19 puncte, unul mai putin decat RB Leipzig *locul 2*, cat si cu trei in spatele liderului Bayern Munchen.

  • Echipa probabila: Hradecky – L. Bender (c), Tah, Tapsoba, Sinkgraven – Wirtz, Baumgartlinger, Amiri – Bailey, Schick, Diaby

Este o echipa mult mai capabila si cu jucatori care pot face oricand diferenta. Aceasta este descrierea facuta lui Leverkusen si astept din partea ei sa iasa in relief. Pe de alta parte, Schalke are probleme evidente, ocupa ultimul loc si este o foarte buna incasatoare.

Pronosticuri fotbal Schalke vs Leverkusen: victorie Bayer Leverkusen, cota 1.47 la Unibet

CITESTE SI

More in Ponturi Bundesliga Germania