Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Ponturi Bundesliga Germania

Pronosticuri pariuri Bremen vs Hoffenheim – Bundesliga

Pronosticuri pariuri Bremen vs Hoffenheim – Bundesliga

Pronosticuri pariuri Bremen vs Hoffenheim – Bundesliga

Duminica seara, de la ora 19:00, la Bremen, Werder primeste vizita lui TSG Hoffenheim, in runda cu numarul 5 din cadrul Bundesliga.

Werder Bremen

Sunt cativa jucatori care nu fac parte din lotul pus la bataie de Bremen pentru acest duel. Astfel, Florian Kohfeldt nu ii poate avea sub comanda pe Agu, Augustinsson, Chong, Erras si Selke. Chiar si asa echipa vine dupa trei etape incheiate pozitiv. Au fost doua victorii si un rezultat de egalitate, in toate a inscris cel putin un gol.

Dupa 1-1 cu Freiburg in runda anterioara, Werder Bremen a dat cel putin un gol in fiecare meci. Fullkrug este cel care a reusit sa inscrie in meciul anterior, a facut-o dintr-o lovitura de la 11 m. In contextul acesta ea se afla pe locul 8, cu 7 puncte, la egalitate cu Augsburg si la un punct in spatele ocupante locului al patrulea.

  • Echipa probabila: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljkovic, Moisander (c), Friedl – Mbom, Eggestein, Bittencourt – Sargent, Füllkrug, Rashica

TSG Hoffenheim

In primele doua etape a reusit sa joace la un nivel bun si drept urmare, a obtinut doua victorii. Acelea aveau sa fie si singurele sale puncte obtinute pana in momentul de fata. Drept urmare, TSG Hoffenheim ocupa locul 10, cu 6 puncte si este la egalitate de puncte cu alte trei formatii.

In precedentele doua runde din Bundesliga a fost invinsa la un gol diferenta de Frankfurt (1-2) si Borussia Dortmund (0-1). Insa, si-a luat revansa joi seara, atunci cand a evoluat in cadrul rundei inaugurale din grupele Europa League. Aceasta a trecut cu 2-0 de Steaua Rosie Belgrad, in urma unei confruntari disputate la Sisheim.

  • Echipa probabila: Baumann (c) – Posch, Vogt, Akpoguma – Rudy, Samassekou, Geiger, Skov – Baumgartner – Bebou, Dabbur

Ambele sunt formatii care joaca ofensiv si doar nesansa a facut ca Hoffe sa nu incheie spectaculos si in runda anterioara. Oricum, stilul de joc al lui Bremen ii permite lucrul acesta si ma astept ca la final sa aduca cel putin trie goluri. Este un deznodamant intalnit in ambele meciuri ale editiei trecute de Bundesliga.

Pronosticuri pariuri Bremen vs Hoffenheim: peste 2.5 goluri, cota 1.57 la Betano

More in Ponturi Bundesliga Germania