Connect with us

Euro 2019 U21

Ponturi fotbal Irlanda de Nord U21 vs Romania U21 – Calificari Euro 2021

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Irlanda de Nord U21 vs Romania U21: marti, de la ora 19:30, Irlanda de Nord si Romania se vor duela in cadrul calificarilor U21 la Campionatul European din 2021. Este o partida din Grupa 8 de calificare, ea urmand sa fie decisa pe Ballymena Showgrounds.

Irlanda de Nord U21

Fara victorie dupa patru meciuri disptutate, Irlanda de Nord se afla pe locul 5 in Grupa 8, cu doua puncte. Acestea au venit in chiar primele doua etape, atunci cand remiza a planat asupra disputelor cu Finlanda (1-1) si Malta (0-0). Totusi, si-a aratat limitele in fata echipelor favorite sa castige grupa. Astfel, a pierdut cu 1-2 in data Danemarcei si cu 0-3 in disputa de al Voluntari, cu semifinalista Campionatului European din 2019, Romania.

In acelasi timp, antrenorul nord-irlandezilor este nevoit sa foloseasca un alt portar fata de cel din etapa trecuta. Hazard a fost eliminat in minutul 38 al acelui duel. Asa ca, Liam Hughes (18 ani) probabil ca va evolua si acum, el fiind al doilea portar din lotul Irlandei de Nord.

Romania U21

Cu un atac care stie sa puna probleme oricarui adversar, Romania are cel putin un gol inscris in fiecare meci jucat in Grupa 8. Cu toate acestea, se afla pe locul al doilea, cu 9 puncte. Asta pentru ca in runda inaugurala a pierdut derby-ul cu danezii. A fost 1-2, intr-un meci in care nordicii puteau sa inscrie de mai multe ori si nu cred ca se supara nimeni.

Mirel Radoi a invatat din esecul cu Danemarca, drept pentru care Romania a inceput sa obtina victorie dupa victorie. Astfel, a ajuns la trei asemenea rezultate consecutive, dueluri in care a inscris de zece ori. In chiar cel mai recent a fost 4-1 cu Finlanda, Valentin Mihaila (Universitatea Craiova) marcand toate golurile.

Asa cum au stat lucrurile in partida din tur, un meci ceva mai echilibrat cred ca urmeaza sa aiba loc. La Voluntari, pana cand adversarii au luat rosu, Romania vs Irlanda de Nord a fost un meci de 0-0.

Ponturi fotbal Irlanda de Nord U21 vs Romania U21: oaspetii castiga, cota 1.65 la Unibet

CITESTE SI

More in Euro 2019 U21