Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Euro 2020

Campioana Europei are șansa a doua

Campioana Europei are șansa a doua

Campioana Europei are șansa a doua

În cantonamentul Belgiei, cel care face spectacol este”secundul” Thierry Henry, după arată filmulețele postate pe rețele de socializare. La 43 de ani, francezul transformă impecabil lovituri libere cu piciorul stâng, cel folosit pentru a se urca în tramvai, uimindu-i pe De Bruyne și pe Lukaku.

Campioana Europei are șansa a doua

Atacul este forța Belgiei. ”Lukaku este arma noastră secretă”, zice De Bruyne, dar selecționerul Roberto Martinez asigură că din ”optimi” îl vom revedea strălucind pe mijlocașul Eden Hazard. Vorbim așadar de mai mulți favoriți la titlul de golgheter Euro 2020.

La portughezi, nimeni n-are loc de Cristiano Ronaldo, care tocmai a doborât al 50-lea record al carierei. Starul a ajuns la cota 109 goluri pentru Portugalia, cu cele două penalty-uri contra Franței, dar vrea să-l lase în urmă pe Ali Daei, iranianul pe care tocmai l-a egalat. În afara recordului de goluri în națională, Ronaldo a devenit primul jucător care evoluează la 5 ediții ale Europenelor și este la cota 14 goluri, devansându-l substanțial pe francezul Michel Platini, rămas la cota 9.

CR 7 l-a depășit și pe neamțul Miroslav Klose în topul marcatorilor cei mai prolifici de la Europene și de la Mondiale (cumulate), cu un total de 21 (față de 19). Este omul pe care trebuie să îl luăm în considerare astăzi, atunci când ne gândim la ponturi pariuri Euro 2020.

Portugalia, evoluții alternante la EURO 2020

Portugalia a fost tare cu Ungaria, dar a stat ”la cutie” cu Franța și nu i-a făcut față Germaniei. Cifrele spun că Belgia este de talia Franței și a Germaniei. Întrebat de publicația L’Equipe despre Ronaldo, antrenorul român Loți Boloni a povestit:

“Agresivitatea pe care o vezi la Cristiano este mai puțin văzută la Varane. Dar depinde și de trecutul lor. Ronaldo și-a părăsit familia la 12 ani pentru a locui într-un centru sportiv care nu era ceea ce vedem astăzi. Nu avea pe nimeni care să-l consoleze, în timp ce Varane putea pleca acasă ori de câte ori dorea”. Boloni l-a promovat pe Varane la Lens, în 2011.

A povestit și cum se derulau antrenamentele la Sporting Lisabona, unde Ronaldo nu reușea să-l întreacă pe brazilianul Mario Jardel.

“Lui Quaresma i-a plăcut spectacolul, Cristiano a fost concentrat să fie cel mai bun din lume. În antrenament, de obicei mă opream cu atacanții, erau Jardel, Joao Pinto, Niculae și el. Cristiano nu a reușit niciodată să-l depășească pe Jardel, iar el nu a putut accepta. Îmi cerea: ‘Haide, Mister, o altă serie, o altă serie’”.

PARIAZĂ ACUM PE SUPER DUELUL BELGIA VS PORTUGALIA!

CITESTE SI

More in Euro 2020