Connect with us

Euro 2020

Cap de linie pentru Cehia?

Cap de linie pentru Cehia?

Cap de linie pentru Cehia?

Meci cu grad sporit de risc la Budapesta. Olanda a anunțat că ar putea părăsi terenul, dacă jucătorii vor fi insultați de către public maghiar. Prin vocea căpitului Georginio Wijnaldum, batavii au anunțat: ”Nu am primit niciodată insulte rasiste de la public cât m-am aflat pe teren, dar m-am întrebat ce voi face dacă mi se va întâmpla asta la Budapesta”.

Georginio Wijnaldum, mijlocaș olandez transferat de la Liverpool la PSG, a comentat ce au pățit pe Puskas Arena jucătorilor francezi Kylian Mbappé și Karim Benzema, insultați de o parte a publicului.

Cap de linie pentru Cehia?

”În acele momente, trebuie să te apropii de arbitru cu colegii tăi de echipă și să iei o decizie. Cred că toată lumea este de acord că UEFA trebuie să protejeze jucătorii”, a adăugat Wijnaldum pentru mass-media olandeză, care, la fel ca germanul Neuer, va purta un mesaj pro-LGBT, semn distinctiv la banderola de căpitan în următorul joc.

Olanda se va afla la prima deplasare, după 3 jocuri disputate pe Cruijff Arena din Amsterdam. Totuși echipa rămâne printre favoritele Euro 2020.

Cote Unibet Olanda vs Cehia EURO 2020

Dacă ne uităm peste cote Euro 2020, vedem diferenta mare dintre olandezi și cehi. Sunt însă probleme în tabăra batavă, cantonată în localitatea Zeist. Primul care a cedat a fost Jasper Cillessen, depistat cu Covid și nevoit să plece înaintea turneului final. După Donny van de Beek, și Luuk de Jong, de la Sevilla, a fost obligat să părăsească naționala Oranje.

Antrenorul Frank de Boer a primit confirmarea că jucătorul a suferit o accidentare la genunchiul stâng. Nu este ceva foarte serios (după primele verificări, staff-ulmedical a exclus necesitatea unei intervenții chirurgicale), dar De Jong va avea nevoie de cel puțin două-trei săptămâni de repaus, pentru a-și reveni.

În acest moment, ca soluții rămân Weghorst și tânărul Donyell Malen. În vârstă de 22 de ani, Malen este considerat noua vedetă a Olandei. Malen este, de asemenea, unul dintre puținele talente pe care Ajax le-a lăsat să-i scape: a plecat la Arsenal, pentru a reveni în Olanda, dar la PSV.

Reușesc ambele formații să câștige? Pariază la o cotă de 1.80!

Cehia merge în vârful picioarelor la acest turneu, nebăgată în seamă și nevăzută ca un mare pericol. Nu are vedete, dar marchează goluri și obține calificări. A terminat pe locul 3, cu 4 puncte, o grupă cu Anglia, Croația și Scoția. A pierdut doar contra Angliei, dar Olanda transmite că nu se teme ce ar putea păți la partida din Ungaria, cu 60.000 de spectatori în tribună.

CITESTE SI

More in Euro 2020