Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Euro 2020

Chinul maghiarilor de a marca primul gol

Chinul maghiarilor de a marca primul gol

Chinul maghiarilor de a marca primul gol

După campioana Europei, Budapesta găzduiește și vicecampioana continentului. Și asta n-ar fi chiar tot. Pe ”Pușkaș Arena”, unde nu există restricțiile specifice pandemiei precum pe alte stadioane, s-ar putea decerna titlul european.

Potrivit cotidianului britanic ”The Times”, UEFA a informat guvernul condus de Boris Johnson că ar putea muta locul de desfășurare al finalei.

Chinul maghiarilor de a marca primul gol

Finala Euro 2020 nu ar mai putea avea loc pe stadionul ”Wembley” din Londra, pe 11 iulie, așa cum a fost programată inițial. Ziarul din capitala britanică scrie despre o amenințare din partea UEFA și o posibilă mutare în Ungaria a marii finale.

Amenințarea UEFA are legătură cu prezența a 2.500 de invitați VIP la ultimul act al Europenelor: directori ai federației europene și FIFA, sponsori și jurnaliști, care, conform normelor actuale aflate în vigoare în Regatului Unit, ar putea intra pe stadion numai după 10 zile de autoizolare.

Guvernul european al fotbalului a solicitat de multă vreme acordarea unei derogări, ipoteză pe care guvernul lui Boris Johnson o ia în considerare. În cazul unui refuz, UEFA este gata să transfere finala într-un oraș permisiv precum Budapesta.

Vedem un stadion plin la finala EURO 2020?

Ungaria este soluția aleasă, deoarece restricțiile sunt mai puțin severe și pentru că la Budapesta s-ar disputa pe un stadion plin, spre deosebire de Wembley, unde capacitatea pentru semifinale și finală este în prezent de 50% (procentul poate crește sau poate scădea, dar nu mai puțin de 25%, în funcție de evoluția locală a pandemiei). Guvernul lui Boris Johnson știe că nu-i poate supăra pe șefii UEFA și FIFA, dacă vrea să obțină onoarea de a găzdui Cupa Mondială din 2030.

Dar, până la finală, Franța, favorita tuturor, mai are de făcut un pas mare, pentru ieșirea din grupe. Campioana lumii este marea speritoare. În poza atașată acestui articol puteți observa 3 dintre motivele pentru care francezii se numără printre favoriți EURO 2020. Nimeni n-o contestă. Pare că singura care și-ar putea pune piedică este chiar ea. Deocamdată, se înregistrează un eveniment fericit în lot. Cu câteva ore înainte de meciul cu Ungaria, Kingsley Coman a fost autorizat să părăsească cantonamentul ”cocoşilor”, pentru a asista la naşterea fiului său.

UEFA i-a permis în mod special jucătorului de la Bayern Munchen, care oricum nu este om de bază în trupa lui Didier Deschamps, să plece în Franţa. Selecţionerul campioanei mondiale mizează în ofensivă pe tripleta Mbappe-Benzema-Griezmann. Celelalte soluții de atac sunt Dembele, Ben Yedder și Giroud.

Pariază pe Ungaria vs Franța!

Franța a bătut Germania cu un autogol al lui Hummels. Încă nu s-au stârnit Mbappe și Benzema, așteptați să explodeze ofensiv de la meci la altul.

Este o minune ca Ungaria să marcheze în poarta campioanei mondiale. O variantă fantezistă, dar cota oferită de casele de pariuri merită încercată pentru ambele echipe marchează este una foarte buna – 2.85.

CITESTE SI

More in Euro 2020