Connect with us

Euro 2020

Cine cruță suferința nemților

Cine cruță suferința nemților

Cine cruță suferința nemților

Pe Wembley, Anglia și Germania vor oferi cel mai așteptat meci din faza optimilor de finală. Britanicii sunt acasă, rămâne de văzut cum va arăta suprafața de joc din Londra, în legătură cu care organizatorii își fac griji. Pe Wembley s-a mai jucat un meci din ”optimi”, Italia – Austria, iar cele două naționale au fost sfătuite să efectueze antrenamentul oficial pe gazonul pe care se va juca marți.

Cine cruță suferința nemților

După lungi negocieri cu UEFA, guvernul de la Downing Street pare dispus să acorde scutire de la obligația de carantină pentru aproximativ 2.500 de persoane – manageri sportivi, autorități politice, mass-media și sponsori – care vor participa la ultimele meciuri ale turneului de la Wembley.

O excepție justificată de importanța evenimentului, dar care a ridicat unele controverse și îngrijorări, întrucât în ​​prezent oricine ajunge în Marea Britanie dintr-o țară europeană, cu excepția Gibraltarului și a Islandei, este obligat să respecte o perioadă de 10 zile de autoizolare.

Harry Kane este în continuare fără gol marcat la Euro 2020. Asta deși se număra printre favoriți la titlu de golgheter Euro 2020. Dar are sprijinul lui Alan Shearer, fost marcator de elită pentru reprezentativa Albionului. ”Nu vă atingeți de el! O să vedeți că își va reveni”, l-a sfătuit Shearer pe fostul său coleg de echipă, actualul selecționer Gareth Southgate.

Englezul Frank Lampard, demis de Chelsea în ianuarie, n-are cuvinte de laudă pentru niciun jucător britanic. A vorbit însă laudativ despre francezul Kante, fostul său elev. ”Problema pe care am avut-o cu el a fost, în principal, să-l țin puțin la antrenamente. Când am ajuns la Chelsea, el nu jucase prea regulat, deoarece o accidentare îl ținea în afara terenului. Este un jucător grozav. Nimeni nu ar vrea să joace împotriva lui din cauza caracteristicilor sale”, a zis Lampard, la BBC.

Germania, modestă în faza grupelor

Nemții vin cu o grămadă de probleme și de incertitudini. Implicați mai degrabă în chestiuni pe lângă sport, cum a fost dialogul cu Ungaria lui Orban, Germania a uitat cum este să-și domine adversarul pe teren. Iar semnele de slăbiciune din preliminarii nu au fost întâmplătoare.

PARIAZĂ PE ANGLIA vs GERMANIA CU UN BONUS DE 500 RON!

Germania a fost la 6 minute de eliminarea de la Euro, chinuită fiind de o Ungaria temerară și luptătoare până la sacrificiu. La nemți e nesiguranță, dacă nu cumva degringoladă. Tocmai de aceea englezii par să aibă prima șansă, dacă ne raportăm la ponturi pariuri optimil Euro 2020.

CITESTE SI

More in Euro 2020