Connect with us

Euro 2020

Cine poate câștiga titlul de cel mai bun fotbalist de la Euro 2020

Cine poate câștiga titlul de cel mai bun fotbalist de la Euro 2020

Cine poate câștiga titlul de cel mai bun fotbalist de la Euro 2020

Euro 2020, competiția care va acapara atenția lumii în perioada 11 iunie-11 iulie, pune la bătaie nu premii de echipă, ci și recompense individuale. Tocmai de aceea pariorii pot opta pentru cele mai bune pariuri Euro 2020 atunci cand vine vorba de jucatori!

Cine poate câștiga titlul de cel mai bun fotbalist de la Euro 2020

Casele de pariuri îl creditează cu prima șansă să câștige titlul de jucătorul competiției pe atacantul Franței, Kylian Mbappe.

Superstarul de la PSG vine după un sezon dezamăgitor la nivel colectiv, dar spectaculos la nivel individual. A ratat titlul în Franța și n-a fost în stare să meargă până la capăt în Liga Campionilor. În plan personal însă, i-a mers minunat. Are 27 de goluri în Ligue 1 și alte 8 în Liga Campionilor.

Surpriza poate apărea chiar de la un coleg de echipă. Karim Benzema vine după un sezon în care a dus-o în spate pe Real Madrid, ajutând-o să se lupte la titlu în Spania până în ultima etapă. Revenit după 6 ani printre Les Bleus, după o pedeapsă aplicată pentru un eveniment extrasportiv, Benzema are foame să arate că poate fi cel mai bun și la 33 de ani.

Ai parte de o cota de 20.00 daca mergi pe mana lui Benzema!

Belgianul Kevin De Bruyne este al doilea favorit la casele de pariuri online. Doar că, accidentat în finala Ligii Campionilor cu Chelsea, vedeta de la Manchester City ar putea lipsi de la primul meci din grupe. Vine după un sezon excelent, dar încheiat trist, cu ratatea Ligii. Are totuși moralul excelent, oferit de câștigarea titlului în Anglia de o manieră categorică.

Barcelonezul Antoine Griezmann și englezul Harry Kane sunt bine văzuți de casele de pariuri pentru titlul de jucătorul turneului. Și fiecare are argumentele lui. Francezul, care a câștigat deja acest titlul în 2016, are o poziție bună în topul golgheterilor, cu 6 goluri, cu 3 mai puține decât liderul Ronaldo, iar Kane a anunțat că vrea să plece de la Tottenham și are toate motivele să facă un European de nivel mondial.

Alți jucători din top ce merită menționați:

  • Bruno Fernandes (Portugalia)
  • Phil Foden (Anglia)
  • Cristiano Ronaldo (Portugalia)
  • Joshua Kimmich (Germania)
  • Paul Pogba (Franța)
  • Romelu Lukaku (Belgia)

Pe cine mizezi în aceasta vara si cine este favoritul tău? Vedem o performanță de top din partea lui Kylian Mbappe?

CITESTE SI

More in Euro 2020