Connect with us

Euro 2020

Cine sunt favoritele la câștigarea Euro 2020 ținând cont de indicii invididuali ai fotbaliștilor

Ponturi Euro 2020: Cine a crescut și cine a scăzut în calculele bookmakerilor

Cine sunt favoritele la câștigarea Euro 2020 ținând cont de indicii invididuali ai fotbaliștilor

Există o instituție, Observatorul fotbalului – CIES, care a introdus în calculator toate datele pe care le deține despre fotbaliștii participanți la Euro 2020, de la vârstă până la statistici individuale și la formă de moment, iar la final a rezultat un coeficient care indică șansele la titlu ale fiecăreia dintre cele 24 de participante la turneul final. Cât de mult pot influența aceste statistici cotele Euro 2020? Rămâne de văzut.

Cine sunt favoritele la câștigarea Euro 2020 ținând cont de indicii invididuali ai fotbaliștilor

Pe primul loc a ieșit Franța, selecționata cu cele mai multe vedete pe metru pătrat, pornind din defensivă, unde lider este madrilenul Varane, continuând cu mijlocul terenului, unde excelează londonezul Kante, și terminând cu atacul stelar, unde face minuni trioul Mbappe-Benzema-Griezmann. Specialiștii le acordă ”cocoșilor” un coeficient de 1,29, cel mai mare dintre toate formațiile. Francezii se află și printre favoritele noastre, atunci când vorbim de ponturi pariuri Euro 2020.

Pe locul secund se află Germania, cu un coeficient de 1,26. Nemții au, la rându-le, numeroase valori în lot, cu trei campioni ai Europei printre posibilii titulari: Rudiger, Havertz și Werner. Coeficientul a fost crescut de valoarea mare pe care o au și alți componenți din lot, precum portarul Neuer și atacantul Muller, care însă cresc media de vârstă, ambii având peste 31 de ani.

Spania (coeficient 1,26) este pe locul 3, fără să aibă însă în componență vreun jucător de la Real Madrid, iar pe poziția a 4-a este Anglia (coeficient 1,21), cu patru tineri de perspectivă: Mount, Bellingham, Foden și Sancho, unul dintre aceștia putând lua titlul individual de cel mai valoros tânăr de la turneul final.

Anglia este favorita celor de la Betfair, cu o cotă de 3.50 pentru a ajunge în finală!

Campioana Europei, Portugalia, este abia pe locul 5, cu un coeficient de 1,16. Steaua lui Cristiano Ronaldo a început să apună. Superstarul nu este creditat cu șanse mari nici la titlul de jucătorul competiției.

Cele mai slab cotate sunt și echipele care au cele mai mici sanșe la titlu conform caselor de pariuri. Ungaria (0,64), Macedonia de Nord (0,57) și Finlanda (0,55) nu sunt văzute cu ochi buni de Observatorul fotbalului. Ultimele două sunt debutante la o competiție de asemenea amploare, fapt pentru care nu se numără printre favorite Euro 2020.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Cine sunt favoritele la câștigarea Euro 2020 ținând cont de indicii invididuali ai fotbaliștilor”, ne poți ajuta cu un Like și Share. Mulțumim!

CITESTE SI

More in Euro 2020